ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποφασισμένοι...

Συνέντευξη από τον φουτσαλιστή Παναγιώτη Σκαρπάρη πήρε το γραφείο τύπου της Ομόνοιας για τον αγώνα που έρχεται με την Ανόρθωση και είναι καθοριστικός για τον τίτλο.

Αναλυτικά:

«Ακόμη πιο αποφασισμένη για τον τίτλο είναι η ομάδα Φούτσαλ, μετά την χθεσινή ήττα από την Ανόρθωση και ενόψει του δεύτερου αγώνα για την τελική φάση του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Παναγιώτη Σκαρπάρη. Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, ο Παναγιώτης Σκαρπάρης τόνισε ότι υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη θέληση για την κατάκτηση του τίτλου.

 

"Θα αντιδράσουμε, όπως ακριβώς είχαμε αντιδράσει μετά την ήττα από την ΑΕΛ, στον πρώτο αγώνα για την ημιτελική φάση. Θα βγούμε ακόμη πιο δυνατοί μετά το χθεσινό αποτέλεσμα, θα δούμε τα λάθη μας και με περισσότερο πείσμα και αυτοπεποίθηση, θα παίξουμε για τη νίκη στην έδρα μας, για να ισοφαρίσουμε σε 1-1 την σειρά των τελικών", σημείωσε ο Παναγιώτης Σκαρπάρης.

 

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, έδωσε το στίγμα που επικρατεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ: "Αναμφίβολα αποτελεί επίτευγμα το γεγονός ότι φτάσαμε στην τελική φάση πρωταθλήματος, αποκλείοντας το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, ενώ είμαστε και στον τελικό κυπέλλου. Ωστόσο, αφού φτάσαμε ως εδώ, στόχος μας πλέον είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Το πιστεύουμε και θα τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε".

 

Ο Παναγιώτης Σκαρπάρης έστειλε, εκ μέρους όλης της ομάδας, μήνυμα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: "Μπροστά στον κόσμο μας θέλουμε να αποδείξουμε ποιοι είμαστε και τι αξίζουμε. Έχουμε ανάγκη τον κόσμο την Πέμπτη και απευθύνουμε κάλεσμα να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα. Είμαστε βέβαιοι πως με τον κόσμο δίπλα μας, θα παρουσιαστούμε ακόμη πιο ισχυροί".

 

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 4 Μαΐου, στο στάδιο "Ελευθερία" και θα ξεκινήσει στις 20:00. Η εισφορά εισόδου έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση