ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Όλοι μας είχαν ξεγραμμένους»

Ο προπονητής της φουτσαλικής Ομόνοιας, Κώστας Πολυβίου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι». Αναφέρθηκε στη μεγάλη πρόκριση της ομάδας του στον τελικό του πρωταθλήματος.
 
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργο Παττίχη:

«Στην κανονική περίοδο η ΑΕΛ τερμάτισε στην πρώτη θέση. Όλοι μας είχαν ξεγραμμένους, δεν πίστεψε κανείς σε μας. Εγώ και οι παίκτες μου ήμασταν αισιόδοξοι και το πιστέψαμε. Τους είπα ότι τα παιχνίδια κρίνονται στα παρκέ και όχι στις κερκίδες. »

Για τη μάχη των τελικών:

«Ανεξαρτήτως το τι θα γίνει στους τελικούς, νομίζω η Ομόνοια επέστρεψε. Με το να αποκλείεις το μεγαλύτερο όνομα που είναι η ΑΕΛ σημαίνει πολλά. Είναι εκεί και διεκδικεί τους δυο τίτλους. Στη συνείδηση μου είναι πρωταθλητές οι παίκτες μου.»

Για το ζευγάρι ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση:

«Δεν χωράνε προγνωστικά σε αυτό το σετ των παιχνιδιών. Η πρόκριση είναι 50-50 ακριβώς.»

Για την παρουσία του Αντώνη Τζιωνή στον αγώνα:

«Ο κύριος Τζιωνής ήρθε στα αποδυτήρια και αγκάλιασε τους παίκτες. Ο πρόεδρος του έδωσε μεγάλη ώθηση να συνεχίσουν το έργο που κάνουν. Εμείς ευχαριστούμε τον πρόεδρο και τον θερμοπαρακαλούμε να μείνει κοντά μας στην προσπάθεια που κάνουμε. »

Για τον κόσμο:

«Ο έκτος παίκτης στο χώρο του φούτσαλ είναι μεγάλο κριτήριο σε τέτοια παιχνίδια. Η αύρα που βγάζει ο κόσμος σε ένα κλειστό γήπεδο είναι μοναδική. Εμείς θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο μέχρι τέλους.»

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση