ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Το μεγάλο μας όπλο για νίκη την Πέμπτη, θα είναι ο κόσμος»

Ο Διεθνής ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας στο φούτσαλ προχώρησε σε δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του σωματείου για τον κρίσιμο αγώνα της ομάδας απέναντι στην ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

Το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης με αντίπαλο την ΑΕΛ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος φούτσαλ, ανέδειξε με δηλώσεις του ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Μανώλης Μανώλη.

"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην ενισχυμένη φέτος ΑΕΛ, η οποία είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Θέλουμε πάση θυσία τη νίκη και είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα για να την πετύχουμε" είπε αρχικά ο Μανώλης Μανώλη.

Ο έμπειρος διεθνής ποδοσφαιριστής έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο: "Σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσει ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τον οποίο θέλουμε δίπλα μας. Είναι αλήθεια πως μας έχει λείψει φέτος η παρουσία του. Σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι, ο κόσμος μας θα αποτελέσει το μεγάλο μας όπλο για να πετύχουμε τη νίκη. Σας θέλουμε όλους εκεί".

Όσο για το φετινό πρωτάθλημα, ο Μανώλης Μανώλη επεσήμανε: "Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι καταδικασμένοι να κυνηγά το πρωτάθλημα. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να υλοποιήσουμε αυτόν τον στόχο. Είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό το φετινό πρωτάθλημα, καθώς υπάρχουν 4-5 ισοδύναμες ομάδες που κυνηγούν την πρώτη θέση".

Κλείνοντας, ο Μανώλης Μανώλη αναφέρθηκε και στη δική του φετινή παρουσία: "Δυστυχώς ένας τραυματισμός που με ταλαιπώρησε, με πήρε αρκετά πίσω. Τώρα επέστρεψα δυνατός, δουλεύω σκληρά και χρειάζομαι κάποια παιχνίδια για να μπορέσω να φτάσω στο αγωνιστικό επίπεδο που θέλω".

* Αγώνας θα διεξαχθεί στο στάδιο "Ελευθερία", την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2016, στις 20:30. Εισφορά εισόδου: 5 ευρώ.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X