ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Θέλει το τρία στα τρία

Το τρία στα τρία στην έδρα της θέλει να κάνει η Ομόνοια/ΑΡΑΡΑΤ απόψε απέναντι στον Εθνικό Λατσιών.

Δείτε την ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Ομόνοιας:

Την 3η της νίκη σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια θα επιδιώξει απόψε (13/10, 20:30) η ΟΜΟΝΟΙΑ / ΑΡΑΡΑΤ, με αντίπαλο τον Εθνικό Λατσιών, στο στάδιο "Ελευθερία", στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι "πράσινοι" μετά την πολύ καλή εμφάνιση στο ντέρμπι της περασμένης βδομάδας με τον ΑΠΟΕΛ και το άδικο αποτέλεσμα που προέκυψε, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, δίνοντας συνέχεια στην αγωνιστική τους βελτίωση.

"Το σημερινό παιχνίδι κρύβει παγίδες. Δεν ξεχνάμε πως οι βαθμοί που χάσαμε πέρσι από τον Εθνικό Λατσιών, ίσως να μας στοίχησαν το πρωτάθλημα. Δεν χωρεί καμία υποτίμηση. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και προσγειωμένοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα σταδιακά σημειώνει σημαντική βελτίωση. Πιστεύουμε στη δουλειά που γίνεται. Ο ένας στηρίζει τον άλλο και όλοι μαζί πάμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, διότι αυτός είναι ο 6ος και ο καλύτερος μας παίκτης" ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο διεθνής ποδοσφαιριστής, Κωνσταντίνος Ανδρέου.

Μεγάλη απουσία για την ομάδα μας θα είναι ο Μανώλης Μανώλη, ο οποίος είναι τραυματίας, ενώ παροπλισμένος παραμένει και ο Ιάκωβος Παπαδόπουλος. Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Ντιόγο, ο οποίος αντιμετώπισε τις τελευταίες μέρες πρόβλημα τραυματισμού.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ / ΑΡΑΡΑΤ με νίκη θα έχει την ευκαιρία να ξεφύγει τρεις βαθμούς από τον Εθνικό Λατσιών και θα είναι σε θέσει να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες των ομάδων που προπορεύονται στη βαθμολογία. Την πρώτη θέση μοιράζονται η Ανόρθωση, η ΑΕΛ και ο ΑΠΟΕΛ με εννέα βαθμούς, ενώ από έξι έχουν η ΟΜΟΝΟΙΑ / ΑΡΑΡΑΤ, ο Εθνικός Λατσιών και η ΑΕΚ Λάρνακας.

5η αγωνιστική
13/10, 20:00 ΑΕΚ Σωτήρας - Ανόρθωση
13/10, 20:00 ΑΕΚ Λάρνακας - ΑΕΛ
13/10, 20:30 ΟΜΟΝΟΙΑ / ΑΡΑΡΑΤ - Εθνικός Λατσιών
13/10, 21:15 ΑΜΕΚ Καψάλου - Η Απελευθέρωση
21/10, 20:00 Ελπίδα Αστρομερίτη - ΑΠΟΕΛ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση