ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ντέρμπι, με νέο προπονητή

Το δεύτερο εκτός έδρας ντέρμπι για το πρωτάθλημα θα δώσει απόψε (06/10, 20:00) η ΟΜΟΝΟΙΑ / ΑΡΑΡΑΤ, η οποία στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής αντιμετωπίζει στο "Λευκόθεο" τον ΑΠΟΕΛ, θέτοντας ως στόχο τη νίκη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ / ΑΡΑΡΑΤ θα έχει για πρώτη φορά στον πάγκο τους τον Κώστα Πολυβίου, ο οποίος ανέλαβε από χτες την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας. Βοηθός προπονητής παραμένει ο Παναγιώτης Παρασκευά.

Οι "πράσινοι" προέρχονται από καλή εμφάνιση και επιτυχημένο αποτέλεσμα απέναντι στον Δ.Ε. Δερύνειας και θέλουν να δώσουν συνέχεια απέναντι στον "αιώνιο" αντίπαλο, ο οποίος αποτελεί έναν εκ των βασικών διεκδικητών του φετινού τίτλου.

Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Βίκτορ Κράβτσοφ, ο οποίος αντιμετώπισε τις προηγούμενες μέρες πρόβλημα τραυματισμού, ενώ εκτός θα είναι οι τραυματίες Ιάκωβος Παπαδόπουλος και Παναγιώτης Σκαρπάρης.

Υπενθυμίζεται πως απαγορεύεται η μετακίνηση φιλάθλων στους εκτός έδρας αγώνες των εγχώριων διοργανώσεων. Σημειώνεται πως το παιχνίδι θα μεταδοθεί απευθείας από το AlfaSports WebTV.

4η αγωνιστική

06/10, 19:45 Εθνικός Λατσιών - ΑΕΚ Σωτήρας
06/10, 20:00 ΑΠΟΕΛ - ΟΜΟΝΟΙΑ / ΑΡΑΡΑΤ
06/10, 20:15 Δ.Χ. Δερύνειας - Ελπίδα Αστρομερίτη
06/10, 20:30 Ανόρθωση - ΑΜΕΚ Καψάλου
07/10, 20:00 Η Απελευθέρωση - ΑΕΚ Λάρνακας

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση