ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Σκαμπύλης για την πρεμιέρα

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Ομόνοιας έκανε ο τερματοφύλακας της ομάδας φούτσαλ Τάσος Σκαμπύλης με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος:

«Την ανάγκη για να αντιμετωπιστεί το αποψινό (22/09, Μελκονιάν) παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ με σοβαρότητα και προσοχή, ανέδειξε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου, ο διεθνής τερματοφύλακας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ - ΑΡΑΡΑΤ, Τάσος Σκαμπύλης.


Στην αρχική του τοποθέτηση σημείωσε: "Τα παιχνίδια για την πρεμιέρα της οποιασδήποτε διοργάνωσης, πάντοτε κρύβουν παγίδες. Αυτό ισχύει και για το σημερινό. Απαιτείται να παρουσιαστούμε σοβαροί και ιδιαίτερα προσεκτικοί. Στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε νικηφόρα το πρωτάθλημα".


Ακολούθως, ο Τάσος Σκαμπύλης εστίασε σε ένα σημαντικό στοιχείο: "Υπάρχουν αρκετές διαφορές φέτος, τόσο στην ομάδα μας, όσο και στον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας έχει διαφοροποιήσει τον τρόπο λειτουργίας της, υπάρχει νέα τεχνική ηγεσία και ένα ρόστερ με αρκετές αλλαγές. Είναι φυσιολογικό ο προπονητής μας να επιχειρεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία στην αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας. Η δομή του πρωταθλήματος είναι τέτοια, που μας δίνει τον χρόνο για να δουλέψουμε και να παρουσιαστούμε έτοιμοι στα play-off".


Κλείνοντας, ο διεθνής τερματοφύλακας έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ομάδας μας: "Πραγματικά έχουμε ανάγκη τον κόσμο δίπλα μας. Γίνεται μία νέα προσπάθεια στο Τμήμα Φούτσαλ και η παρουσία του κόσμου είναι περισσότερο από επιβεβλημένη. Οι στόχοι μας είναι διαχρονικοί και δεν αλλάζουν. Θέλουμε τίτλους. Απ΄ εκεί και πέρα, διαβεβαιώνουμε τον κόσμο ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να φέρουμε επιτυχίες στον Σύλλογο".


Υπενθυμίζεται πως το αποψινό παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο "Μελκονιάν" και όχι στην έδρα της ομάδας μας, το στάδιο "Ελευθερία", καθώς αυτό θα φιλοξενήσει διεθνές τουρνουά πετόσφαιρας και συνεπώς δεν είναι εφικτό να χρησιμοποιηθεί.


Ο πρώτος αγώνας της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, αφού το στάδιο "Μελκονιάν" δεν πληροί τα κριτήρια ασφαλείας και συνεπώς δεν μπορεί να φιλοξενεί κόσμο».

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση