ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα διαρκείας σε κατηγορίες

Λεπτομέρειες για τα εισιτήρια διαρκείας του φούτσαλ και τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος από την Ομόνοια.

Αναλυτικά:

«Σε δύο κατηγορίες κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας του Τμήματος Φούτσαλ του Σωματείου μας, για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.


1η κατηγορία: 30 ευρώ

Περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες για τον α΄ και β΄ γύρο πρωταθλήματος, όπως και τους αγώνες κυπέλλου (μέχρι τα ημιτελικά).


2η κατηγορία: 50 ευρώ

Περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνας για τον α΄ και β΄ γύρο πρωταθλήματος, για τους αγώνες των Play-Off του πρωταθλήματος, όπως και για τους αγώνες κυπέλλου (μέχρι τα ημιτελικά).


Το νέο πρωτάθλημα φούτσαλ θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή έντεκα ομάδων. Μετά από αρκετά χρόνια αλλάζει η δομή της διοργάνωσης της δεύτερης φάσης, καθώς στο φετινό πρωτάθλημα θα διεξαχθούν αγώνες play off.

 

Στο νέο Πρωτάθλημα θα λάβουν μέρος οι ακόλουθες ομάδες: ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΡΑΡΑΤ, ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση, Εθνικός Λατσιών, ΑΜΕΚ Καψάλου, ΑΕΚ Λάρνακας, Δημητράκης Χριστοδούλου Δερύνειας, ΑΕΛ, Ελπίδα Αστρομερίτη, ΑΕΚ Σωτήρας και η Απελευθέρωση.

 

Η πρώτη φάση του Πρωταθλήματος θα διεξαχθεί σε δύο γύρους. Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης, οι οκτώ πρώτες ομάδες της κατάταξης θα συνεχίσουν στα play off:

 

Αγώνας 1: 1ος – 8ος

Αγώνας 2: 2ος – 7ος

Αγώνας 3: 3ος – 6ος

Αγώνας 4: 4ος – 8ος

 

Από κάθε ζευγάρι προκρίνεται στην επόμενη φάση η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις δύο νίκες. 

 

Στη δεύτερη αγωνιστική των play offs το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

 

Αγώνας 5: Νικητής αγώνα 1 – Νικητής αγώνα 4

Αγώνας 6: Νικητής αγώνα 2 – Νικητής αγώνα 3

          

Από κάθε ζευγάρι προκρίνεται στην επόμενη φάση η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις δύο νίκες. 

 

Οι νικητές (5 – 6) θα αγωνιστούν στον τελικό με έπαθλο το τρόπαιο του πρωταθλητή και τον τίτλο θα κατακτήσει η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις δύο νίκες».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X