ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προβληματισμός...

Οι απώλειες βαθμών στον αγώνα με τον Δημητράκη Χριστοδούλου Δερύνειας έκαναν τις καμπάνες να ηχήσουν στον φουτσαλικό ΑΠΟΕΛ, με τους υπεύθυνους του τμήματος να προβληματίζονται έντονα από την εικόνα.

Όπως αναφέρεται στο κείμενο του αγώνα στην ιστοσελίδα του σωματείου, θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα για να αλλάξει η εικόνα αυτή.

Αναλυτικά:

«Ο ΑΠΟΕΛ εξήλθε ισόπαλος 2-2 εκτός έδρας με τον Δημητράκη Χριστοδούλου Δερύνειας για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Φούτσαλ. Η ομάδα μας προηγήθηκε 2-0 χάρη στα τέρματα των Jhony (11’) και Ιακώβου (26’), ωστόσο δέχθηκε δυο τέρματα και επέστρεψε στη Λευκωσία με το βαθμό της ισοπαλίας.

Απρόσμενη ισοπαλία για την ομάδα μας στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Δημητράκη Χριστοδούλου. Ο ΑΠΟΕΛ ταξίδεψε στη Σωτήρα με ξεκάθαρο στόχο τη νίκη και παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε 2-0, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Ο προβληματισμός από την παρουσία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα είναι έντονος και η διοίκηση θα λάβει όλα τα δέοντα μέτρα προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι με την Ανόρθωση για το Κύπελλο». 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X