ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στο «Κίτιον» για το τρίποντο

Μέσω της επίσημης του ιστοσελίδας ο ΑΠΟΕΛ ενημερώνει για την επανέναρξη του πρωταθλήματος φούτσαλ ενώ φιλοξενούνται και δηλώσεις του προπονητή της ομάδας.

Αναλυτικά:

Μετά τη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων το πρωτάθλημα Φούτσαλ επαναρχίζει σήμερα και ο ΑΠΟΕΛ θα μεταβεί στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Ο αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής και θα διεξαχθεί στο «Κίτιον» στις 20:30.

Η ομάδα μας προέρχεται από ήττα στο ντέρμπι με την Ανόρθωση και στοχεύει να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες.

Ο κ. Τόμις Χρυσοστόμου και οι συνεργάτες προσπάθησαν κατά τη διάρκεια της διακοπής να απελευθερώσουν τα πόδια των ποδοσφαιριστών από την κούραση των συνεχόμενων παιχνιδιών σε Ευρώπη και Κύπρο και να παρουσιάσουν την ομάδα ανανεωμένη.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Αβραάμ Παρασκευά και Νεόφυτος Λακούφης.

Ο προπονητής της ομάδας Τόμις Χρυσοστόμου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ για το σημερινό παιχνίδι

«Ξεκινάμε σήμερα με μια σειρά δύσκολων αγώνων. Η ΑΕΚ ξεκίνησε πολύ καλά τα πρωτάθλημα και αναμένουμε δύσκολο παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας θεωρούμε ότι η διακοπή του πρωταθλήματος θα λειτουργήσει θετικά για την ομάδα μας λόγω του ότι είχαμε βεβαρυμμένο πρόγραμμα σε Ευρώπη και Κύπρο. Επίσης δόθηκε η ευκαιρία στην ομάδα να δουλέψει στο τακτικό κομμάτι και να διορθώσει κάποιες αδυναμίες που εντοπίστηκαν. Η ήττα από την Ανόρθωση έβαλε κάποια πίεση στην ομάδα, αλλά εκτιμώ ότι μπορούμε να τη διαχειριστούμε και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια».

 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση