ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πρεμιέρα στο Main Round

Πρεμιέρα στο Main Round του UEFA Futsal Cup απέναντι στην πρωταθλήτρια Ρουμανίας City US Targu Mures κάνει το απόγευμα ο ΑΠΟΕΛ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Zimní Stadión στις 17:30 ώρα Κύπρου.

Με στόχο την υπέρβαση ταξίδεψαν στην Τσεχία οι νταμπλούχοι για τους αγώνες του Main Round. Ο ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκε ακόμα δυο φορές τα τελευταία ισάριθμα χρόνια στη συγκεκριμένη διοργάνωση, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στις «16» καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Φέτος, αισιοδοξεί να πετύχει την υπέρβαση και να εξασφαλίσει το ένα από τα δυο εισιτήρια για το Elite Round. Το εγχείρημα απέναντι σε πολύ αξιόλογους και πιο έμπειρους αντιπάλους είναι δύσκολο και το σημερινό παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Ρουμανίας κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό.

Η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χωρίς προβλήματα και πέραν του τερματοφύλακα Άθου Ευριπίδου, ο οποίος δεν ακολούθησε την αποστολή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του κ. Τόμι Χρυσοστόμου.

Ποια είναι η City US Târgu Mureş
Η πρωταθλήτρια Ρουμανίας ανέβηκε το 2007 στην Α’ Κατηγορία και τα τελευταία εννέα χρόνια κατέκτησε έξι Πρωταθλήματα και εφτά Κύπελλα. Συμμετείχε πέντε φορές στους ομίλους του Main Round και τρεις στα προκριματικά του Elite Round. Μεγάλο αστέρι της ομάδας είναι ο Mimi Stoica.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση