ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Συνέχεια στις κατακτήσεις»

Δηλώσεις του προπονητή της ομάδας φούτσαλ του ΑΠΟΕΛ, Τόμι Χρυσοστόμου φιλοξενούνται στην επίσημη σελίδα του σωματείου. Μεταξύ άλλων ο κ.Χρυσοστόμου καλεί τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ να εξαντλήσουν τα εισιτήρια και να στηρίξουν την ομάδα μέσα σε σωστά πλαίσια.

Δείτε αναλυτικά:

Τον πρώτο τίτλο της αγωνιστικής περιόδου 2016/17 θα διεκδικήσει απόψε ο ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Ανόρθωση στο πλαίσιο του Super Cup Futsal. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία» και θα αρχίσει στις 20:00.

Ο στόχος είναι αυτονόητος και άπαντες στην ομάδα παρουσιάζονται έτοιμοι και αποφασισμένοι για να τον εκπληρώσουν.

Η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα. Κάποια μικροπροβλήματα που ταλαιπωρούσαν τις προηγούμενες ημέρες τους Λακούφη και Magno τους καθιστούν αμφίβολους για τον αποψινό αγώνα. Η κατάσταση των δυο ποδοσφαιριστών θα επαναξιολογηθεί σήμερα και ακολούθως θα αποφασιστεί η συμπερίληψη τους στην αποστολή.

Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Τόμις Χρυσοστόμου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ για το αποψινό παιχνίδι

«Το σημερινό παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο και ταυτόχρονα πολύ σημαντικό για τον ΑΠΟΕΛ. Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις κατακτήσεις τίτλων και ευελπιστώ να τα καταφέρουμε. Η ομάδα βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και παρουσιάζεται έτοιμη να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Το παιχνίδι θα είναι αρκετά δύσκολο απέναντι σε μια καλή και ενισχυμένη ομάδα και το προσεγγίζουμε με απόλυτη σοβαρότητα. Τέλος, καλώ τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να εξαντλήσει τα εισιτήρια που του αναλογούν και να στηρίξει την ομάδα, πάντα μέσα σε αθλητοπρεπή πλαίσια». 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

- Εισιτήρια για τον αγώνα θα προπωλούνται μέχρι τις 14:00 στο Orange Shop .

- Η ομάδα μας παρέλαβε 800 περίπου εισιτήρια -όσα και ο αντίπαλος- και η γενική είσοδος καθορίστηκε από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου στα €10.

- Τα εκδοτήρια του σταδίου θα ανοίξουν μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα (19:00). Οι φίλαθλοι  του ΑΠΟΕΛ θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο από το Βορειοδυτικό ταμείο.

- Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ θα παρακολουθήσει το παιχνίδι από την Νότια Κερκίδα (απέναντι από την Κεντρική)

- Οι φίλαθλοι προτρέπονται να προσέλθουν στο στάδιο έγκαιρα για αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας

- Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα. Επίσης, απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X