ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Όσοι δεν με πίστεψαν, μου έδωσαν έξτρα κίνητρο»

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα του σωματείου ΑΠΟΕΛ παραχώρησε ο φουτσαλιστής Χρίστος Χριστοδούλου, με αφορμή την πρόκριση της ομάδας στο main round του UEFA Futsal Cup.

Αναλυτικά:

«Άρχισε τη χρονιά ιδανικά και καλύτερα από οποιαδήποτε προηγούμενη. Πέτυχε πέντε τέρματα στο Preliminary Round, με highlight το τελευταίο απέναντι στην ASUE, και χάρισε στον ΑΠΟΕΛ την πρόκριση για το Main Round του UEFA Futsal Cup.

Ο Χρίστος Χριστοδούλου παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ για την πρόκριση στην Αρμενία και τη συνέχεια σε Κύπρο και Ευρώπη. Δεν το βλέπει εγωιστικά και τονίζει ότι «η πρόκριση ήρθε μετά από συλλογική προσπάθεια»

- Χρίστο συγχαρητήρια. Πέτυχες το καθοριστικότερο τέρμα στο Preliminary Round και έστειλες την ομάδα μας στο Main Round του UEFA Futsal Cup για 3η συναπτή χρονιά

«Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλο τον ΑΠΟΕΛ. Στους ποδοσφαιριστές, στο τεχνικό επιτελείο, στη διοίκηση και στους φίλους του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι μας έδιναν δύναμη και υποστήριξη με τα μηνύματα τους. Το καθοριστικό τέρμα όπως και όλα τα τέρματα που πετύχαμε στην Αρμενία ήταν προϊόν σκληρής δουλειάς και συλλογικής προσπάθειας. Απλά την κατάλληλη στιγμή ήμουν εγώ που βρέθηκα στο κατάλληλο σημείο και πέτυχα το τέρμα. Την επόμενη φορά ίσως να είναι κάποιος άλλος. Εξ’ άλλου είναι καθήκον όλων όσων αγωνίζονται στον ΑΠΟΕΛ, σε οποιοδήποτε άθλημα, να παλεύουν για τους στόχους και τις αξίες της ομάδας μας».

- Με το σφύριγμα της λήξης είδαμε την ομάδα να πανηγυρίζει έντονα, ίσως πιο έντονα από κάθε άλλη φορά μια επιτυχία.

«Ναι. Είναι αλήθεια. Ο τρόπος που ήρθε η πρόκριση ήταν δραματική. Το σκορ ήταν ρευστό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και τα δεδομένα διαφοροποιούνταν συνεχώς. Ευτυχώς, το τέρμα δυο λεπτά πριν το τέλος μας έδωσε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Όταν μια ομάδα έχει ψηλά τον πήχη, οι απαιτήσεις, η πίεση και το άγχος είναι μεγαλύτερα. Με αυτά τα δεδομένα πήγαμε στην Αρμενία και δεν συμβιβαζόμασταν με τίποτα λιγότερο από την πρόκριση. Τα δώσαμε όλα και δικαιωθήκαμε κάτω από δύσκολες συνθήκες. Στον τελευταίο αγώνα που κρινόταν η πρόκριση αντιμετωπίσαμε την οικοδέσποινα απέναντι στο κοινό της και με την διαιτησία να παίζει έδρα. Παρ’ όλα αυτά, η θέληση και η πίστη δεν εγκατέλειψε την ομάδα και επιστρέψαμε με την πρόκριση και με εμπειρίες που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες».

- Βλέπουμε ένα πάρα πολύ καλό και οικογενειακό κλίμα στις τάξεις της ομάδας

«Η ομάδα είναι δεμένη και αφοσιωμένη στους στόχους της και το έδειξε στην Αρμενία. Επικρατεί ένα εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια, γεγονός που βοήθησε και τους νέους ποδοσφαιριστές να εγκλιματιστούν γρηγορότερα. Οι ποδοσφαιριστές αλληλοβοηθούνται και έχουν την πλήρη στήριξη και βοήθεια από το τεχνικό επιτελείο. Δουλεύουμε όλοι για ένα σκοπό. Να κερδίζουμε και να φέρνουμε επιτυχίες στον ΑΠΟΕΛ».

- Θα ήθελες να αφιερώσεις κάπου την πρόκριση;

«Φυσικά. Καταρχήν, αφιερώνω την πρόκριση σε όλο το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ και φυσικά στην οικογένεια μου, η οποία δεν σταμάτησε ποτέ να πιστεύει σε μένα και να μου δίνει δύναμη για να συνεχίσω να τιμώ την ομάδα της καρδιάς μου. Η καλή εμφάνιση στην Αρμενία πέραν των συμπαιχτών, των προπονητών και των δικών μου ανθρώπων, οφείλεται και σε κάποιους άλλους που δεν πίστεψαν σε εμένα. Μου έδωσαν έξτρα κίνητρο να τα δώσω όλα και να τους διαψεύσω. Ήταν μια απόδειξη για τη δύναμη της ψυχής, το πείσμα, τη θέληση και την αφοσίωση μου στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ».

- Η συνέχεια είναι δύσκολη, με συνεχόμενα παιχνίδια σε Κύπρο και Ευρώπη.

«Θα είναι δύσκολη η συνέχεια και με τη νέα τάξη πραγμάτων στο πρωτάθλημα τα πράγματα θα είναι δυσκολότερα για όλους. Οι ομάδες ενισχύθηκαν και αναμένουμε ίσως το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Κυπριακό Φούτσαλ. Εύχομαι να πάνε όλα καλά για την ομάδα μου και στο τέλος να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να γιορτάσουμε τα 90χρονα με τον καλύτερο τρόπο».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση