ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πέρασε στο Main Round

Στο Main Round του UEFA Futsal Cup θα αγωνιστεί ο ΑΠΟΕΛ, που εξήλθε ισόπαλος με 7-7 στην Αρμενία με την ASUE και χάρη στις δύο νίκες που πήρε στους προηγούμενους αγώνες του τουρνουά, εξασφάλισε την πρόκριση.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου:

Με το εισιτήριο πρόκρισης για το Main Round του UEFA Futsal Cup θα επιστρέψει από την Αρμενία την προσεχή Δευτέρα ο ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα μας εξήλθε ισόπαλη 7-7 με την οικοδέσποινα ASUE στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Preliminary Round και ολοκλήρωσε το τουρνουά με δυο νίκες και μια ισοπαλία. Μεγάλος πρωταγωνιστής του σημερινού αγώνα ο Χρίστος Χριστοδούλου, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ. Από ένα τέρμα σημείωσαν οι Leo, Carrasco, Nene, Λακούφης και αυτογκόλ ο Karapetyan.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν και πήραν προβάδισμα σε καίρια σημεία του παιχνιδιού, αλλά η ομάδα μας αντέδρασε ψύχραιμα και αποτελεσματικά και πήρε το αποτέλεσμα που την στέλνει στην επόμενη φάση.

Η ομάδα μας δεν παρασύρθηκε και ούτε αιφνιδιάστηκε από το δυνατό ξεκίνημα της ASUE. Κράτησε τη ψυχραιμία της και σταδιακά ασκούσε πίεση στον αντίπαλο.  Στο 10ο λεπτό, η ομάδα μας πλησίασε το τέρμα, αλλά τα δυο σουτ του Carrasco σταμάτησαν ισάριθμες φορές στα δοκάρια. Ο κ. Χρυσοστόμου επέλεξε την τακτική με flying goalkeeper και δικαιώθηκε. Στο 12’ μετά από ωραίο συνδυασμό, ο Χριστοδούλου πλάσαρε εύστοχα σε κενή εστία, ενώ στο 14’ ο Leo διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας.

Στο 16’ η τυπικά φιλοξενούμενη ομάδα εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των ποδοσφαιριστών μας και ισοφάρισε σε 2-2, αλλά η ομάδα μας απάντησε άμεσα με τον Χριστοδούλου και πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της 3-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι άρχισαν δυνατά, πέτυχαν δυο τέρματα και πήραν προβάδισμα για πρώτη φορά στην αναμέτρηση (25’). Ο Nene στο 26’ και ο Λακούφης στο 28’ ανέτρεψαν τα εις βάρος μας δεδομένα (5-4). Ο σκόρερ του 5ου τέρματος της ομάδας μας δέχθηκε κόκκινη στο 30’ και στο ίδιο λεπτό οι Αρμένιοι ισοφάρισαν σε 5-5.

Στο 33’ ο Karapetyan με αυτογκόλ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα μας, το οποίο διήρκησε μόλις ένα λεπτό (6-6). Στο 36’ η ASUE γύρισε τον αγώνα, αλλά ευτυχώς η ομάδα μας έδειξε ψυχραιμία και αποφασιστικότητα στα εναπομείναντα λεπτά. Πίεσε και δικαιώθηκε. Στο 39’ ο Χριστοδούλου με κοντινό πλασέ, πέτυχε το καθοριστικότερο τέρμα της ομάδας μας στο Preliminary Round και ταυτόχρονα την έστειλε στο Main Round.

Ευριπίδου, Carrasco, Στυλιανού, Leo, Χριστοδούλου (Nene, Λακούφης, Περικλέους)

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση