ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γ. Πλατής: «Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις»

Αισιόδοξος ότι ο ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει την πρωταγωνιστική του πορεία στο Φούτσαλ δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας κ. Γιώργος Πλατής.

«Κάναμε κάποιες προσθαφαιρέσεις μέσα στα επιτρεπτά οικονομικά πλαίσια. Πιστεύω ότι η ομάδα δεν αποδυναμώθηκε και θα παρουσιαστεί το ίδιο καλή για να διεκδικήσει τους στόχους της. Ο πρώτος και βασικός στόχος είναι η πρόκριση στο Main Round του UEFA Futsal Cup».

Η ομάδα είναι έτοιμη για την πρώτη πρόκληση της χρονιάς;

«Δεν μπορείς να είσαι έτοιμος τόσο νωρίς. Προετοιμαζόμαστε και ευελπιστούμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι και να πάρουμε την πρόκριση. Δεν είναι εύκολο, αλλά ούτε και ακατόρθωτο. Ο μοναδικός μας στόχος είναι να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Μελετήσαμε τους αντιπάλους και είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Οι εμπειρίες που αποκόμισε η ομάδα τις δυο προηγούμενες χρονιές στην Ευρώπη θα βοηθήσουν;

«Η εμπειρία είναι πάντοτε σημαντική. Θα βοηθήσει, αλλά δεν θα παίξει καταλυτικό ρόλο. Η ομάδα θα πρέπει να παρουσιαστεί και καλή εντός αγωνιστικού χώρου για να προκριθεί. Έχουμε αρκετούς ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν τα δυο προηγούμενα χρόνια στην Ευρώπη, έχουν εμπειρίες και ποιότητα για να αντεπεξέλθουν».

Τη νέα δομή του πρωταθλήματος πως την βλέπετε;

«Το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό, αλλά και πολύ πιο απρόβλεπτο. Για πρώτη φορά δεν θα ισχύουν οι βαθμοί στα πλέι οφ. Θα είναι νοκ άουτ αγώνες και θα χρειαστούν πολλές δυνάμεις και αντοχές και φυσικά λιγότερα λάθη.  Έχω την εντύπωση ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι το καλύτερο από όλα τα προηγούμενα, αφού όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν, κυρίως η Ανόρθωση, η Ομόνοια και η ΑΕΛ».

Στη συνέχεια ο κ. Πλατής χαρακτήρισε τη φετινή χρονιά ως πρόκληση για τον ίδιο.

«Η φετινή χρονιά είναι πρόκληση για  μένα. Διετέλεσα προπονητής στον ΑΠΟΕΛ την πρώτη του χρονιά και κατέκτησα το νταμπλ. Φέτος είμαι στην ομάδα από διαφορετική θέση, αυτή του τεχνικού διευθυντή, αλλά οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την κατάκτηση των τροπαίων».

Καταλήγοντας, ο κ. Πλατής κάλεσε τον κόσμο να παραμείνει κοντά στην ομάδα και να συνεχίσει να τη στηρίζει

«Καλώ τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να παραμείνει κοντά στην ομάδα και να τη στηρίξει σε αυτό το νέο ξεκίνημα που κάνει. Ο

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση