ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ο έκτος παίκτης θα είναι η δική μας ισχυρή μεταγραφή»

Στόχος η πρωτιά στον όμιλο

Πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι για την Φουτσαλική Ανόρθωση. Μετά από ένα ταξίδι πέντε χρόνων και ξεκινώντας από πολύ χαμηλά η Ανόρθωση έφτασε ψηλά. Έτσι στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος του φουτσαλικού τμήματος, Ανδρέας Παπαλής παραχώρησε δηλώσεις στο αθλητικό ραδιόφωνο της Κύπρου 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τον Δημήτρη Χριοτοφόρου.

Αναλυτικά:

Για τη μέχρι στιγμής πορεία της Ανόρθωσης: «Αυτό το ταξίδι ήταν δύσκολο. Έχουμε περάσει από πολλά πήραμε πολλές εμπειρίες και συνεχίζουμε. Είναι η πρώτη φορά που αγωνιζόμαστε σε Ευρωπαϊκό όμιλο και θα το παλέψουμε με στόχο την πρόκριση. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολες ομάδες. Πρωταθλήτριες από τρεις άλλες χώρες όμως θα το παλέψουμε και ο στόχος μας είναι η πρόκριση».

Για το στόχο στον όμιλο και τους αντιπάλους: «Μόνο ο πρώτος κερδίζει την πρόκριση και θέλουμε να το πετύχουμε. Η σημερινή μας αντίπαλος είναι η πιο δύσκολη. Έχει ενισχυθεί σημαντικά με φουτσαλιστές με πολλές και σημαντικές παραστάσεις. Έχουμε όμως και εμείς τους παίκτες μας και θα το παλέψουμε».

Για τον κόσμο: «Ο έκτος παίκτης θα είναι η δική μας ισχυρή μεταγραφή. Όποτε τον χρειαστήκαμε ήταν εκεί και μας βοηθούσε. Ελπίζουμε να έχουμε δίπλα μας τον κόσμο και να μας βοηθήσει».

Για το ρόστερ της ομάδας: «Όλα αυτά τα χρόνια οι κινήσεις που γίνονται είναι σύμφωνα με τις οικονομικές μας δυνατότητες. Διατηρήσαμε τον κορμό της ομάδας χάσαμε μόνο ένα παίκτη μιας και δέχθηκε μια τεράστια πρόταση από το Ιράν. Κάναμε κάποιες μεταγραφές, δεν είμαι σίγουρος πως αυτή θα είναι και η τελική ομάδα, όμως θα το δούμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

Έριξαν «ντόρτια»

Έριξαν «ντόρτια»

ΑΕΛ και Ανόρθωση εξήλθαν ισόπαλες 4-4 για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Φούτσαλ
24sports team
 |  ΑΝΟΡΘΩΣΗ
X