ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Κυριάκου: «Ο κόσμος θα μας δώσει ώθηση»

Ο προπονητής της Φουτσαλικής Ανόρθωσης Γιώργος Κυριάκου στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Η ομάδα φούτσαλ της Ανόρθωσης κατάφερε χθες να «σπάσει» την έδρα της Ομόνοιας. Η ομάδα έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση όμως ακόμη είναι νωρίς καθώς η πρόκριση κρίνεται στις 3 νίκες. Στο πλαίσιο αυτό ο προπονητής της Ανόρθωσης, Γιώργος Κυριάκου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Τα κυριότερα σημεία

Για το γεγονός πως το αποτέλεσμα κρίθηκε στα πέναλτι: «Τα πέναλτι είναι ένας τρόπος ο οποίος στοιχίζει στον προπονητή. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι καθώς είναι θέμα συγκέντρωσης του αθλητή. Καταφέραμε να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας και πήραμε τη νίκη, και τώρα συνεχίζει η σειρά στην έδρα μας»

Για το παιχνίδι: «Η Ομόνοια παίζει με πάθος και είναι σκληρή στην άμυνα. Ξέραμε πως μπορεί να κάνει τη ζημιά στην αντεπίθεση. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν προσεκτικοί και βρεθήκαμε πίσω. Είναι ένα μάθημα για εμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες μου κατάφεραν να σκοράρουν τέσσερις φορές απέναντι σε οργανωμένη άμυνα»

Για τον παράγοντα έδρα: «Ο παράγοντας έδρα εξαρτάτε από τον κόσμο. Αν μας ακολουθήσουν οι οπαδοί μας όπως στα τελευταία χρόνια τότε θα έχουμε την ώθηση για να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας ικανοποιεί»

Για τις μεταγραφές: «Είμαι αρκετά ικανοποιημένος . Ο Γιόνι έχει ένα πρόβλημα αλλά θα βοηθήσει αρκετά. Η εμπειρία του μετρά και στα επόμενα παιχνίδια θα είναι ακόμη καλύτερος»

Για τις προοπτικές της Ανόρθωσης: «Έχουμε αρκετούς νεαρούς φουτσαλιστές και στόχος είναι να μπουν ακόμη περισσότεροι. Έχουμε ένα πολύ καλό μείγμα και η ομάδα θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο φέτος όσο και στα επόμενα χρόνια»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

Έριξαν «ντόρτια»

Έριξαν «ντόρτια»

ΑΕΛ και Ανόρθωση εξήλθαν ισόπαλες 4-4 για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Φούτσαλ
24sports team
 |  ΑΝΟΡΘΩΣΗ
X