ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Με πλώρη για άλλα εκατό»

Με συλλογικότητα θα γιορτάσει το σωματείο της Ανόρθωσης την κατάκτηση του 100ου του τίτλου, μετά και το πρωτάθλημα φούτσαλ που σήκωσε η «Μεγάλη Κυρία». Την Πέμπτη 18 Μαϊου, αντιπροσωπίες από όλα τα τμήματα του σωματείου θα βρεθούν στο «Κίτιον» εκεί όπου θα γίνουν οι εορτασμοί.

Πριν από πέντε χρόνια, ξεκινώντας, είχαμε όραμα και στόχο. Ένας στόχος που ταιριάζει στην Ανόρθωση: να έχει μία δυνατή, πρωταγωνιστική και περήφανη πορεία στα δρώμενα του κυπριακού φούτσαλ. Να είναι παντού το όνομα της ομάδας μας, πρώτο και περήφανο, όπως μας αρμόζει! Μέσα από μία πορεία που ξεκίνησε το 2012 από την Γ’ κατηγορία, κατορθώσαμε να φθάσουμε στην κορυφή του κυπριακού φούτσαλ, κατακτώντας πανάξια το πρωτάθλημα. Οι πίκρες στην πορεία πολλές, αλλά η συνεχής και ανιδιοτελής στήριξη σας, μας κράτησε.

Έτσι λοιπόν, το ιστορικό αυτό πρωτάθλημα, δεν ανήκει μόνο στην οικογένεια του φούτσαλ, αλλά σε ολόκληρη την οικογένεια της Ανόρθωσης, σε όλο τον κόσμο της ομάδας. Καλούμε λοιπόν όλους τους φίλους της ομάδας μας, από όλες τις γωνιές του νησιού, να έρθουν την Πέμπτη 18/5 στις 19:00 στο «Κίτιον», για να γιορτάσουμε όλοι μαζί, σε μία Ανορθωσιάτικη βραδιά γεμάτη εκπλήξεις. Σε μία φιέστα για την Ανόρθωση, σε μία γιορτή της Αμμοχώστου. Βόλεϊ, ποδόσφαιρο και φούτσαλ, γινόμαστε όλοι ένα και γιορτάζουμε το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία του φούτσαλ, το 100ό εγχώριο τρόπαιο στην ιστορία του συλλόγου.

Η τιμή εισόδου ορίστηκε στα 10 ευρώ με δώρο μία επετειακή φανέλα. Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί, για τον Φοίνικα, για την Ανόρθωση, για την Αμμόχωστο…

ΜΕ ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΚΑΤΟ – ΠΑΝΤΟΥ Σ’ΟΛΑ Τ’ΑΘΛΗΜΑΤΑ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X