ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Κάτι το φανταστικό»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο αρχηγός της φουτσαλικής Ανόρθωσης, Φάνος Χάρη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου:

Τα συναισθήματα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος

«Είμαστε ευτυχισμένοι για την κατάκτηση του τροπαίου χθες και σήμερα είναι μια μέρα χαράς. Η ομάδα έδειξε από το πρώτο λεπτό ότι θέλαμε να τελειώσουμε τον τίτλο από το δεύτερο παιχνίδι. Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου είναι ενδεικτικό το πόσο θέλαμε αυτό το παιχνίδι».

Για την πορεία της ομάδας προς την κορυφή:

«Το να βιώνεις αυτή την άνοδο από την 3η κατηγορία μέχρι την πρώτη είναι κάτι το φανταστικό. Εκεί καταλαβαίνεις ότι οι κόποι σου δεν πήγαν χαμένοι. Μετά το τέλος του παιχνιδιού χτες πέρασε από το μυαλό μου όλη η πορεία της ομάδας.

Ελπίζουμε να ήταν η αρχή μια κυριαρχίας. Πραγματικά ήθελε πολύ κόπο να φτάσουμε μέχρι το πρώτο σκαλοπάτι. Η διατήρηση της πρώτης θέσης είναι μια πρόκληση για μας. »

Για τα ξέφρενα πανηγύρια του κόσμου:

«Όταν πήγαμε στο Αντώνης Παπαδόπουλος μας περίμενε ο κόσμος. Χαρήκαμε ότι δώσαμε χαρά αυτού του κόσμου. Ξέραμε ότι ο κόσμος της Ανόρθωσης χρειαζόταν ένα τίτλο. Νοιώσαμε αυτή τη χαρά ότι αναπληρώσαμε ένα κενό που είχε ο κόσμος της Ανόρθωσης να πανηγυρίσει ένα τρόπαιο.»

Για τη στήριξη του κόσμου κατά τη διάρκεια της χρονιάς:

«Στα παιχνίδια με τους μεγάλους αντιπάλους ο κόσμος ήταν δίπλα μας. Αυτό δείχνει πρώτα από όλα πόσο ωραίο άθλημα είναι το φούτσαλ. Δείχνει επίσης ότι κάνουμε μια σοβαρή δουλειά στην Ανόρθωση για να μας ακολουθούν όλο και περισσότεροι οπαδοί.»

Για τη συνεισφορά των Κυπρίων φουτσαλιστών:

«Ειδικά αυτή τη χρονιά πιστεύω ότι οι Κύπριοι παίκτες έδωσαν το κάτι παραπάνω για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Μόνο με τους ξένους δεν μπορείς να κάνεις τη διαφορά, χρειάζονται και ποιοτικοί Κύπριοι. Έγινε ένα πολύ καλό κράμα Κύπριων παικτών οι οποί έδωσαν τα πάντα.»

Για την ευρωπαϊκή προοπτική:

«Είναι κάτι το οποίο δεν σκεφτήκαμε ακόμα. Από εδώ και πέρα θα σκεφτούμε την ευρωπαϊκή πορεία, σίγουρα μας ενδιαφέρει. Είναι κάτι καινούριο για μας και θα πάμε για να πάρουμε τις εμπειρίες μας.»

Για το νέο σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος:

«Το νέο σύστημα σίγουρα προσδίδει περισσότερο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα γιατί η τέταρτη ομάδα κατάφερε να φτάσει στον τελικό. Μέχρι το τέλος όλα είναι ρευστά και για αυτό διατηρήσει τις ομάδες σε εγρήγορση.»

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X