ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Φαβορί, μόνο για την έδρα»

Η Ανόρθωση είναι η δεύτερη ομάδα που προκρίθηκε στους τελικούς του πρωταθλήματος φούτσαλ. Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Κυριάκου μιλώντας το πρωινό της Παρασκευής στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου 95 τόνισε αρχικά:

«Ήταν μία δύσκολη νύχτα, αλλά στο τέλος πήγε καλά για μας και πήραμε τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό», ανέφερε και συμπλήρωσε:

«Όπως ήρθαν τα πράγματα, με την ήττα που δεχθήκαμε στον πρώτο αγώνα, οι παίκτες είχαν πεισμώσει και τα έδωσαν όλα στα επόμενα παιχνίδια. Το ήθελαν πάρα πολύ να προκριθούν στον τελικό και τα κατάφεραν».

Για τις αναμετρήσεις με τον ΑΠΟΕΛ:

«Σίγουρα, όταν παίζεις απέναντι σε μία ομάδα που κατάκτησε τα τελευταία τρία νταμπλ, τότε αντιλαμβάνεσαι τον τρόπο που μπαίνει ο αντίπαλος στο γήπεδο. Μπαίνει με τον αέρα των τριών νταμπλ. Ευτυχώς όμως, μέτρησε πόσο πολύ το θέλαμε και πήραμε την πρόκριση για τους τελικούς».

Αν περίμενε την πρόκριση της Ομόμοιας/Αραράτ:

«Όχι δεν περίμενα. Ήταν μεγάλη πρόκριση. Κάνουν πολύ καλή δουλειά στην Ομόμοια/Αραράτ και φάνηκε μέσα στο γήπεδο. Κατάφεραν αυτή την πρόκριση, μέσα από ένα ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού. Για να είμαι ειλικρινής όμως, δεν περίμενα να προκριθεί».

Εάν είναι φαβορί η ομάδα του:

«Φαβορί, δεν θα το έλεγα. Το βασικό είναι ότι έχουμε το πλεονέκτημα. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μην χάσουμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας, όπως έγινε με τον ΑΠΟΕΛ. Αλλά, θεωρώ ότι το πλεονέκτημα μας είναι η έδρα».

Για τον κόσμο:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσέλευση του κόσμου. Να πούμε ότι εδώ και τρία χρόνια μας ακολουθούν. Δεν ξεκίνησαν φέτος, αλλά εδώ και τρία χρόνια. Ευελπιστούμε ότι θα καταφέρουμε να δούμε γεμάτο το Κίτιον, χωρίς αυτό να είναι παράπονο προς τον κόσμο, που μας στηρίζουν εδώ και τρία χρόνια και τους ευχαριστούμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση