ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Καμιά ομάδα δε μπορεί χωρίς κόσμο»

Δηλώσεις στην σελίδα του τμήματος φούτσαλ της Ανόρθωσης στο fb έκανε ο πρόεδρος Ανδρέας Παπαλλής, καλώντας τον κόσμο να δώσει το παρών του στους αγώνες των play offs που ξεκινούν κόντρα στην ΑΜΕΚ.

Αναλυτικά:

«Λίγες ώρες μόνο μας χωρίζουν από την έναρξη της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος, εκεί όπου η ομάδα μας, κατεβαίνει με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Στη σελίδα μας, μίλησε ο πρόεδρος του τμήματος, Ανδρέας Παπαλλής, ο οποίος υπερθεμάτισε την καταλυτική παρουσία του κόσμου και τη δυναμική που δίνει στα παιχνίδια, απευθύνοντας παράλληλα και κάλεσμα στον μεγάλο κόσμο της ομάδας μας, να δώσει δυναμικά το παρών του στο Κίτιον.

Για την πορεία της ομάδας; Μία χρονιά που ξεκίνησε δίχως μεγάλα λόγια, μας βρήκε στη δεύτερη θέση με την ομάδα ικανή να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Ένα σχόλιο για αυτό;
«Όπως αναφέραμε στην αρχή της σεζόν, η φετινή χρονιά ξεκίνησε με μειωμένο προϋπολογισμό. Κυριότερος λόγος είναι σαφώς η δυσκολία εξεύρεσης οικονομικών πόρων, δημιουργίας μια υγιούς οικονομικής κατάστασης, αλλά επίσης και ο στόχος δημιουργίας ομάδας U-21. Παρά τον μειωμένο προϋπολογισμό η ομάδα ενισχύθηκε με ποιοτικούς παίκτες και μαζί με τους φουτσαλιστές που έμειναν δημιουργήσαμε ένα δυνατό σύνολο, μια δυνατή οικογένεια που κατάφερε για ακόμη μια χρονιά να πρωταγωνιστεί και να κυνηγά το Πρωτάθλημα! Επιπλέον ο στόχος δημιουργίας της ομάδας U-21 όχι απλά επιτεύχθηκε αλλά οι μικροί χάρισαν το πρώτο Πρωτάθλημα στην ιστορία του Τμήματος ενώ επίσης αγωνίστηκαν και στον Τελικό Κυπέλλου χάνοντας στις λεπτομέρειες!»

Για τη δεύτερη φάση, ένα γενικό σχόλιο;
«Είναι η πρώτη χρονιά που το Πρωτάθλημα έχει την μορφή των Play-Offs όπου θα περνά στον επόμενο γύρο η ομάδα που θα σημειώνει 2 νίκες. Εμείς σαν 2οι στην κατάταξη θα αντιμετωπίσουμε την ΑΜΕΚ ΚΑΨΑΛΟΥ με το 1ο παιχνίδι να διεξάγεται αύριο στο ΚΙΤΙΟΝ στις 20:00 λόγω του πλεονεκτήματος έδρας που έχουμε. Αυτή η μορφή Πρωταθλήματος επιβάλει συνεχή συγκέντρωση, πάθος και δύναμη καθώς είναι παιχνίδια χωρίς αύριο.»

Για τον κόσμο; Περιμένετε περισσότερη στήριξη τώρα στη δεύτερη φάση;
«Ο κόσμος από την αρχή της σεζόν ήταν στο πλευρό μας βοηθώντας την ομάδα ιδιαίτερα στα ντέρμπυ που είχαμε στο ΚΙΤΙΟΝ ενώ στα τελευταία παιχνίδια χάθηκε λίγο ο ενθουσιασμός. Όλο το οικοδόμημα του Τμήματος μας περιμένει πολύ δυναμική την παρουσία του κόσμου από αύριο, από το πρώτο κιόλας παιχνίδι. Καλώ λοιπόν όλο τον Ανορθωσιάτικο κόσμο να βρεθεί αύριο στο ΚΙΤΙΟΝ και μαζί με τους παίκτες μας να φωνάξει, να σκοράρει και να αποκρούσει όπως έκαναν και άλλες φορές όπου βγήκαμε νικητές! Για εμένα προσωπικά καμιά ομάδα δεν μπορεί να επιτύχει τον οποιονδήποτε στόχο θέσει χωρίς τον παλμό και την φωνή του κόσμου της!»

Για το παιχνίδι με την ΑΜΕΚ; 

«Η 7η θέση της ΑΜΕΚ δεν προϋποθέτει κανένα εφησυχασμό εν μέρους μας. Πρόκειται για μια καλή ομάδα με πολλά τρεξίματα και καλή τακτική η οποία στο παιχνίδι του 2ου γύρου μας έβαλε δύσκολα. Συνεπώς η ομάδα μας πρέπει να είναι συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της για να πάρει την πρώτη νίκη στην σειρά!».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση