ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Σύσκεψη για τον τελικό

Την Τετάρτη 19 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη για οργανωτικά θέματα που αφορούν τον τελικό του Κυπέλλου Futsal.
 
Η σύσκεψη θα γίνει στα γραφεία της ΚΟΠ στην παρουσία εκπροσώπων των ομάδων της ΑΕΛ και της Ομόνοιας / Αραράτ που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο.
 
Οι δύο ομάδες με το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάζουν φέτος και υπόσχονται θέαμα υψηλού επιπέδου στο μεγάλο ραντεβού του τελικού.
 
Πως έφτασαν στον τελικό
Οι δύο πρώτες φάσεις έγιναν σε μονούς αγώνες και διπλούς αγώνες είχαμε μόνο στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.
 
Στον πρώτο προκριματικό γύρο η ΑΕΛ απέκλεισε τον Εθνικό Λατσιών στην έδρα της με 5-2 και η Ομόνοια – Αραράτ εκτός έδρας με 8-5 την ΑΕΚ Σωτήρας.
 
Στην προημιτελική φάση η Ομόνοια – Αραράτ απέκλεισε στην έδρα της με 4-0 τον Δημητράκη Χριστοδούλου Δερύνειας και η ΑΕΛ εκτός έδρας με 7-0 την ΑΜΕΚ Καψάλου.
 
Στην ημιτελική φάση η Ομόνοια – Αραράτ απέκλεισε την ΑΕΚ κερδίζοντας με 2-1 στη Λευκωσία και 5-4 στον επαναληπτικό της Λάρνακας.
 
Η ΑΕΛ πέρασε με εντυπωσιακό τρόπο στον τελικό. Στον πρώτο αγώνα κέρδισε στη Λάρνακα την Ανόρθωση με το επιβλητικό 11-1 και στον επαναληπτικό οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 4-4.
 
www.cfa.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: «Πάμε Λέοντες, όπως παλιά!»

ΑΕΛ: «Πάμε Λέοντες, όπως παλιά!»

Η διοίκηση της ομάδας φούτσαλ της ΑΕΛ συγχαίρει τους το προπονητικό επιτελείο και τους φουτσαλιστές για τη χθεσινή νίκη ...
24sports team
 |  ΑΕΛ
Τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΛ στο αεροδρόμιο.

Ήρθαν οι Βραζιλιάνοι

Όπως ενημερώνει η ομάδα της ΑΕΛ στο φούτσαλ τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας από την Βραζιλία αφίχθηκαν σήμερα ...
 |  ΑΕΛ