ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Σε περιμένουμε για μεγάλες και ιστορικές στιγμές» (vid)

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο της ΑΕΛ εξέδωσε η φουτσαλική ομάδα, ενόψει του αγώνα με την Ομόνοια/Αραράτ. Αναλυτικά:

«Η Tsokkos Danoi AEL FUTSAL είναι γενικά αποδεκτό πως εφέτος είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, αυτό άλλωστε το επιβεβαιώνουν και τα στατιστικά και η βαθμολογία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, με μόλις μία ήττα σε 22 παιχνίδια πρωταθλήματος και με 170 γκολ (μ.ο. 7 γκολ ανά παιχνίδι) μέχρι σήμερα, μαζί με τα 2 παιχνίδια της προημιτελικής φάσης των playoffs.

Αντίπαλος μας η Ομόνοια/Αραράτ, η πιο πετυχημένη ομάδα(ες) futsal στην Κυπρο τα τελευταία χρόνια…χωρίς όμως τον καλύτερο παίκτη του Πρωταθλήματος Roninho, ο οποίος έχει Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις με την Εθνική Γεωργίας απέναντι σε Ιταλία, Ολλανδία και Λευκορωσία…Όλοι περίμεναν αυτή τη στιγμή και όλοι περιμένουν να είμαστε πιο αδύνατοι…Θα δούμε πόσο αποδυναμωμένοι είμαστε χωρις τον Roninho…

Είμαστε έτοιμοι για όλα τα σενάρια…ΑΕΛίστα η Tsokkos Danoi AEΛ Futsal μπορεί και το έχει αποδείξει ότι σε χρειάζεται…Επειδή σε αυτά τα playoffs, ένα ματς θα στραβώσει και η ομάδα μας θα χρειαστεί τον κόσμο της για να το γυρίσει…και θα το γυρίσει αν χρειαστεί όπως το έκανε και με την Ανόρθωση…επειδή έχουμε την καλύτερη ομάδα με το πιο ποιοτικό ρόστερ…

H ΑΕΛ μας είναι κοντά σε κάτι που για 8 χρόνια δεν πλησίασε ποτέ και βρίσκεται για πρώτη φορά στην Ιστορία της σε τελικό κυπέλλου…Δηλώνουμε με πίστη ότι θα έρθει ο τίτλος ή οι τίτλοι φέτος στην Λεμεσό κάτι που θα σπάσει μία παράδοση που τα τελευταία 17 χρόνια όλοι οι τίτλοι πάνε σε Σωματεία της Πρωτεύουσας.

ΑΕΛίστα στο χέρι σου είναι να βάλεις φρένο στην κυριαρχία της Λευκωσίας. Η ΑΕΛ και η Λεμεσός είναι εδώ για να κυριαρχήσει στο άθλημα του Futsal την φετινή χρονιά…! Κάθε νίκη εντός έδρας ο τίτλος θα κατηφορίζει προς Λεμεσό και θα είναι όλο πιο κοντά στο Λιμάνι!

ΑΕΛίστα Μεγάλη Δευτέρα ΑΠΟΨΕ το βράδυ στις 20.50 στο Σπύρος Κυπριανού σε περιμένουμε να ζήσεις Μεγάλες και Ιστορικές Στιγμές που θα μπορείς να διηγήσε σε 10 χρόνια στα παιδιά σου και η τρίχα θα γίνεται κάγκελο…Μαζί γράφουμε Ιστορία στο δρόμο που χάραξε η Βασίλισσα της Ανδρικής και Γυναικείας Καλαθόσφαιρας αλλά και της Γυναικείας Πετόσφαιρας…Και πάμε ρε Λέοντες…όπως παλιά…!

Δείτε το Promo Video…Σημειώνουμε ότι ο αγώνας τελικά θα αρχίσει στις 20.50 και όχι στις 20.00 όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – TSOKKOS DANOI AEΛ FUTSAL – 10/04/2017».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση