ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κάλεσμα και υπόσχεση (vid)

Ανακοίνωση εξέδωσε η φουτσαλική ΑΕΛ με αφορμή το αποψινό ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Αναλυτικά:

Όλοι οι δρόμοι απόψε οδηγούν στο Σπύρος Κυπριανού. Στις 8μμ οι φουτσαλιστές μας υπόσχονται ότι θα τα δώσουν όλα για να φθάσουν σε ακόμη μία ιστορική νίκη που θα είναι και η πρώτη εντός έδρας πάνω στον ΑΠΟΕΛ!

Η Tsokkos Danoi AEL Futsal φέτος κάνει ιστορικά ρεκόρ και έχει την καλύτερη επιθετική συγκομοιδή τα τελευταία 10 χρόνια. Κέρδισε ήδη 1 φορά τον ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας, 2 φορές την Ομόνοια εντός και εκτός και κέρδισε εκτός και την Ανόρθωση με 1-11 στον Ά ημιτελικό κυπέλλου! Απέναντι στον κυπελλοπρωταθλητή τα τελευταία 3 χρόνια, θέλει να δώσει ξανά τα διαπιστευτήρια της…ΑΠΟΨΕ η ώρα 20.00 στο ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ! Όλοι εκεί να στηρίξουμε την ομαδάρα μας πάντοτε με αθλητοπρέπεια!

Αμφίβολος στο αποψινό παιχνίδι ο τερματοφύλακας μας Χρίστος Κωνσταντίνου ο οποίος ταλαιπωρείτε εδώ και 1 βδομάδα από ένα αιμάτωμα στην γάμπα, αλλά θα είναι για πρώτη φορά στη διάθεση του Πάμπου Χαραλάμπους το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ιανουαρίου, o διεθνής τερματοφύλακας με τους U21 της Εθνικής Πορτογαλίας, Joel Silva.

Επίσης στην διάθεση του προπονητή μας και ο υψηλόσωμος Antonio Ludgero ο οποίος έφθασε σήμερα τα ξημερώματα από την Πορτογαλία ο οποίος αγωνίστηκε στα 2 φιλικά παιχνίδια της Εθνικής Πορτογαλίας U21 με αντίπαλο την Ρωσία και μάλιστα σκόραρε το τελευταίο γκολ στο δεύτερο παιχνίδι στο ισόπαλο 4-4.

Απολαύστε Γκολ και θέαμα από την Tsokkos Danoi ΑΕΛ FUTSAL, στο πιο κάτω βίντεο.

 

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση