ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Και τώρα ΑΠΟΕΛ…(video)

Δελτίο τύπου εξέδωσε η ομάδα φούτσαλ της ΑΕΛ, με αφορμή τη νέα μεγάλη νίκη, αλλά και τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ που ακολουθεί. Αναλυτικά:

Σαν οδοστρωτήρας πέρασε η ομάδα μας από το Δημοτικό Σωτήρας και κέρδισε με 1-11 την ομάδα του Δημητράκη Χριστοδούλου Δερύνειας.

Παρά τις απουσίες των Roninho και του βασικού μας τερματοφύλακα Χρίστου Κωνσταντίνου, που αντιμετώπισαν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών, η ομάδα έδειξε ότι έχει αρκετό βάθος και ποιότητα για να αναπληρώνει σημαντικά κενά.

Το επιβλητικό 1-11 προήλθε μετά από μια αρκετά καλή εμφάνιση το α’ ημίχρονο όπου οι φουτσαλιστές μας έπνιξαν κυριολεκτίκά τον αντίπαλο και δεν τον άφησαν να διεκδικήσει κάτι αξιόλογο και με το 0-7 στο ημίχρονο άρχισαν να σκέφτονται το μεγάλο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη Παρασκευή και ώρα 20.00 στο κλειστό στάδιο Σπύρος Κυπριανού.

Στην επανάληψη η ομάδα χαμήλωσε ρυθμούς και πέτυχε ακόμη 4 γκολ και πανηγύρισε σχετικά μια εύκολη νίκη με πολλά γκολ έχοντας μακράν την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 120 γκολ σε 15 αγώνες που αναλογεί 8 γκολ ανά παιχνίδι!

Το πολυβόλο Fabio Aguiar και 1ος σκόρερ του πρωταθλήματος πέτυχε ακόμη 3 γκολ και έφθασε τα 36 γκολ στο πρωτάθλημα. Χατ – τρικ και από τον 1ο πρώτο σε ασσίστ στο πρωτάθλημα Ηugo Ramada Martins, 2 γκολ από τον αρχηγό Νικόλα Τσακανιά και από ένα γκολ του Άγγελου Περικλέους (1ος Κύπριος σκόρερ στο πρωτάθλημα), ένα γκολ από τον 20χρ. Κάντζο (Κυριάκο) Γκιβάρα και 1 γκολ του 19χρ. Antonio Ludgero που σε 3 παιχνίδια έφθασε τα 7 γκολ στο πρωτάθλημα.

Δείτε τα γκολ από την κάμερα του Alfa Sports TV

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση