ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Φιλοξενία Ακαδημιών και Player Escort

Δελτίο τύπου εξέδωσε η ομάδα φούτσαλ της ΑΕΛ. Αναλυτικά: Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, κατά την διάρκεια της φετινής χρονιάς για εμάς, είναι χρονιά ριζικών αλλαγών εντός και εκτός γηπέδου. Ξένοι ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας, ο καλύτερος κυπριακός κορμός φουτσαλικής ομάδας στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα, επενδυτές εκτός Λεμεσού που πίστεψαν σε εμάς, αυξημένος – ελεγχόμενος προϋπολογισμός, τμήμα Μάρκετινγκ, ηλεκτρονικά εισιτήρια, ακαδημίες, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι μερικές από τις αλλαγές που έγιναν. Σε μια χώρα όπου ο αθλητισμός νωσεί η ομάδα μας επιθυμεί να γίνει φάρος προσφοράς και να προσφέρουμε κάτι το διαφορετικό στην Κοινωνία.

Μακριά από μικροσωματειακά συμφέροντα, αλλά με μόνο στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος είμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε στον Κύπριο φίλαθλο (ανεξαρτήτου οπαδικής ταυτότητας) ένα διαφορετικό project.

Σε αυτή την συλλογιστική, το τμήμα Μάρκετινγκ της ομάδας σε πλήρη συνεργασία με την Διοίκηση αλλά και τους υπευθύνους των Ακαδημιών μας, υϊοθετήσαμε τον θεσμό της φιλοξενίας παιδιών από άλλες ακαδημίες της Λεμεσού στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας, στο στολίδι που ονομάζεται “Σπύρος Κυπριανού”.

Την περασμένη αγωνιστική, φιλοξενήσαμε τις ακαδημίες της Manchester Football Academy. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου “Σπύρος Κυπριανού”, έμαθαν για άλλα αθλήματα όπως είναι η ξιφασκία,η άρση βαρών και το Squash. Ακόμη, πέρασαν από τα αποδυτήρια της ομάδας μας αλλά και τον διαιτητών της αναμέτρησης αλλά ενημερώθηκαν πλήρως και για τις διαφορές του Futsal με το ποδόσφαιρο. Τέλος, κράτησαν τους παίκτες κατά την διάρκεια της εισόδου τους για την έναρξη του αγώνα σαν Player Esscort και εν συνεχεία παρακολούθησαν (μαζί με τους κηδεμόνες τους) το παιχνίδι.

Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα, από το να βλέπεις ζωγραφισμένη την ικανοποίηση στα πρόσωπα των παιδιών, περνώντας ένα απόγευμα, με νέες γνώσεις και εικόνες γύρω από τον αθλητισμό και μακρυά από μια οθόνη ενός υπολογιστή. Ως, ο μόνος εκπρόσωπος του επαγγελματικού Futsal στην Λεμεσό έχουμε την υποχρέωση, να συνεχίσουμε και θα συνεχίσουμε τέτοιου είδους ενέργειες για μια καλύτερη κοινωνία.

Στον αποψινό αγώνα θα φιλοξενήσουμε παιδιά από την Ακαδημία του Μάριου Χριστοδούλου που μαζί με τα παιδιά της AΕΛ Futsal Academy θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές και όμορφες στιγμές στο Σπύρος Κυπριανού.

Συνεπώς, καλούμε όσες Ακαδημίες επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτό το πρόγραμμα να επικοινωνήσουμε με την ομάδα μας στο 7000 1003. Αυτού του είδους οι ενέργειες, θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς από την πλευρά μας, αφού υπάρχει μια ολοκληρωμένη στρατηγική στο κομμάτι της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X