ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Να μείνει αλάνθαστη και στο Κίτιον

Για τον σημαντικό αγώνα με την Ανόρθωση, κάνει αναφορά η επίσημη ιστοσελίδα της φουτσαλικής ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

«H daNoi ΑΕΛ FUTSAL ταξιδεύει αύριο στην Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την πανίσχυρη φέτος Ανόρθωση στη κλειστή αίθουσα Κίτιον η ώρα 20:30.

Οι λέοντες του Πάμπου Χαραλάμπους γνωρίζουν ότι αν κερδίσουν το αυριανό παιχνίδι θα θέσουν σοβαρή υποψηφιότητα για την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Επίσης γνωρίζουν, ότι τίποτε δεν θα κριθεί από το αυριανό παιχνίδι και ότι τίποτα δεν θα κριθεί από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος γιατί όλα θα κριθούν στα play offs που θα διεξαχθούν τον Απρίλιο τον Μάιο.

Αδιαπραγμάτευτος στόχος της φετινής ομάδας είναι να κερδίζει όλα τα παιχνίδια σε οποιαδήποτε έδρα. Μέχρι τώρα η ομάδα μας έχει το αλάνθαστο με το 8 στα 8 και αύριο βράδυ, οι λέοντες μας θα θέλουν να δώσουν και συνέχεια σ’ενα ακόμη δυνατό παιχνίδι όπου θα φανούν οι πραγματικές δυνατότητες και η αυτοπεποίθηση της φετινής ομάδας.

Επιστρέφει ο τερματοφύλακας μας Χρίστος Κωνσταντίνου μετά από ένα μήνα απουσία και παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του Άγγελου Περικλέους ο οποίος τραυματίστηκε στην προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας.

H Διοίκηση του τμήματος της daNoi ΑΕΛ FUTSAL εύχεται καλή επιτυχία στην BETONALFA AΕΛ και στις πετοσφαιρίστριες μας στο αυριανό σημαντικό Ευρωπαικό ραντεβού. Η στήριξη μας είναι δεδομένη έστω και από μακριά και ευχόμαστε να μας βρεί νικητές σε Λεμεσό και Λάρνακα».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση