ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Διαρκείας στους παλαίμαχους

Τη  στήριξη της προς τον όμιλο παλαιμάχων ΑΕΛ εκφράζει με ανακοίνωση που εξέδωσε το τμήμα του φούτσαλ, με την απόφαση να παραχωρήσει δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στα μέλη του συνδέσμου.

Αναλυτικά:

«Όπως σε κάθε υγιή οικογένεια, που τα μέλη της στηρίζουν το ένα το άλλο, έτσι κι εμείς στην οικογένεια που λέγεται ΑΕΛ κάνουμε το ίδιο. Σεβόμαστε και στηρίζουμε τα μέλη μας.

Αν τα μέλη αυτά φόρεσαν και τίμησαν την ένδοξη φανέλα με τα τρία γράμματα στο στήθος, αν  τα άτομα αυτά κάποτε χάρισαν στιγμές χαράς και περηφάνιας στον κίτρινο λαό, η Εκτίμησή μας προς τα πρόσωπά τους είναι μεγαλύτερη.

Σωστά καταλάβατε, τα άτομα αυτά δεν είναι άλλα από τους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές μας, που από τη δική τους μεριά προσπαθούν, έξω πλέον από τους αγωνιστικούς χώρους, να κρατήσουν το κεφάλι του Αελίστα ψηλά και τη σημαία στα ουράνια.

Εμείς,  η daNoi AEL Futsal (κομμάτι της μεγάλης οικογένειας ΑΕΛ) θέλοντας να δείξουμε το Σεβασμό και την απεριόριστη Εκτίμησή μας, στους ακούραστους αυτούς “εργάτες”, αποφασίσαμε μέσα στα πλαίσια της Κοινωνικής μας Ευθύνης να προσφέρουμε ένα Εισιτήριο Διαρκείας ΔΩΡΕΑΝ στο κάθε ενεργό μέλος του Ομίλου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΑΕΛ, για να μπορέσει να βρίσκεται δίπλα στη “Φουτσαλική” ΑΕΛ.

Είναι πολύ σημαντικό για μας, αλλά ιδιαίτερα για τους νεαρούς φουτσαλιστές μας και τα νέα μας μεταγραφικά αποκτήματα, να νιώθουν ότι στο πλάι τους βρίσκονται και οι θρύλοι της οικογένειάς μας. Όχι μόνο θα τους ανεβάζει το ηθικό αλλά θα τους ενισχύει με επιπλέον πάθος και δύναμη για την νίκη.

Στόχος μας η Κορυφή. Όλοι μαζί μπορούμε».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: «Πάμε Λέοντες, όπως παλιά!»

ΑΕΛ: «Πάμε Λέοντες, όπως παλιά!»

Η διοίκηση της ομάδας φούτσαλ της ΑΕΛ συγχαίρει τους το προπονητικό επιτελείο και τους φουτσαλιστές για τη χθεσινή νίκη ...
24sports team
 |  ΑΕΛ
Τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΛ στο αεροδρόμιο.

Ήρθαν οι Βραζιλιάνοι

Όπως ενημερώνει η ομάδα της ΑΕΛ στο φούτσαλ τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας από την Βραζιλία αφίχθηκαν σήμερα ...
 |  ΑΕΛ