ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σήμερα το φιλικό της Εθνικής Ελπίδων στη Μολδαβία

Λίγες μόλις εβδομάδες πριν από την πρεμιέρα των υποχρεώσεων μας στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21

Με φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της Μολδαβίας στο Κισινάου συνεχίζει σήμερα το απόγευμα τον κύκλο της προετοιμασίας της η Εθνική Ελπίδων.

Λίγες μόλις εβδομάδες πριν από την πρεμιέρα των υποχρεώσεων μας στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21, η τεχνική ηγεσία θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας από τότε που ξεκίνησε ο νέος κύκλος της.

Η Εθνική μας με τη μέχρι τώρα παρουσία της στη διαδρομή των φιλικών αγώνων μέσα στο 2017 αλλά και πιο πριν, έδειξε πως μπήκε σε νέα κατεύθυνση με καλύτερες παρουσίες αλλά και καλύτερα αποτελέσματα.

Απολογισμός που δημιουργεί ασφαλώς μεγαλύτερες απαιτήσεις στην επικείμενη διοργάνωση της UEFA που θα αρχίσει την 1η Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τη Μάλτα στην Κύπρο.

Το σημερινό φιλικό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο από όλες τις απόψεις και ο διεθνής επιθετικός μας Νικόλας Ματθαίου τονίζει χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ:

«Στόχος μας σε κάθε παιχνίδι, ανεξάρτητα αντιπάλου και έδρας είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Υπάρχουν και οι δυνατότητες, και η διάθεση αλλά και η φιλοδοξία για να συνεχίσουμε την προσπάθεια που θα δημιουργήσει καλύτερες προοπτικές για την Εθνική μας.

Με αυτά τα δεδομένα κάθε αγώνας είναι σημαντικός και θα επιδιώξουμε μαζί με την καλή παρουσία να πάρουμε και το ανάλογο αποτέλεσμα στη Μολδαβία».

Ο Νικόλας Ματθαίου ήταν βασικό στέλεχος της Εθνικής Νέων και από τον περασμένο Ιούνιο μαζί με άλλα παιδιά που ολοκλήρωσαν τη θητεία τους στην ομάδα Νέων συμμετέχουν στην προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων.

Η αποστολή
Η προετοιμασία ενόψει του φιλικού ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα χωρίς ουσιαστικά προβλήματα και στη διάθεση του Νίκου Ανδρονίκου βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Ραφαήλ Αναστασίου, Μάριος Ηλία, Χρίστος Γουϊλερ , Νικόλας Ματθαίου, Παναγιώτης Αρτυματάς, Κώστας Πηλέας, Ανδρέας Παρασκευά, Γιώργος Χριστοδούλου, Ιωάννης Πίττας, Ανδρέας Καρό, Μάριος Ανδρέου, Κυριάκος Παναγή, Ανδρέας Φράγκου, Άντης Νικολάου, Αντρέας Κωμοδίκης, Αντώνης Κουμής, Πάρης Ψάλτης, Κωνσταντίνος Σωτηρίου, Ανδρέας Χριστοδούλου, Σωτήρης Φιάκας.

Φιάκκας και Κωμοδίκης συμπεριλήφθηκαν για πρώτη φορά σε αποστολή της Εθνικής μας.

**Ο φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί στο Zimbrou Stadium και θα αρχίσει στις 19:00.

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

Φωτογραφία από την παρουσία του Γιώργου Κούμα στην Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA, πριν μερικές μέρες

Εθνική: Μια λαμπάδα στην UEFA

Βάσει των όσων ακούγαμε τους προηγούμενους μήνες ΚΟΠ και Τιμούρ θα πρέπει να είναι πολύ ικανοποιημένοι από την τελευταία ...
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΕΘΝΙΚΗ