ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ραν Μπεν Σιμόν: «Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να κερδίζουμε»

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα καλείται να κάνει το επιπλέον βήμα στο νέο θεσμό, Πρωτάθλημα των Εθνών

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας, Ραν Μπεν Σιμόν, ενόψει του αυριανού αγώνα της ομάδας μας κόντρα στη Νορβηγία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα καλείται να κάνει το επιπλέον βήμα στο νέο θεσμό, Πρωτάθλημα των Εθνών.

Στις 20:45 πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση στο χωρητικότητας 28.000 θεατών Στάδιο Ullevaal που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση της Πέμπτης.

Αναλυτικά: «Έχουμε μπροστά μας ένα νέο ξεκίνημα και τα νέα ξεκινήματα φέρνουν και ελπίδες. Θέλουμε να πείσουμε τον κόσμο ότι είμαστε αρκετά καλοί και ανταγωνιστικοί σε αυτό το επίπεδο. Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να δείχνουμε ότι ανήκουμε σε αυτό το επίπεδο. Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να κερδίζουμε. Ανυπομονούμε για την πρόκληση. Πιστεύω σε αυτή την φουρνιά ποδοσφαιριστών. Έχουμε μεγάλες ελπίδες στη νέα διοργάνωση. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο. Τον σεβόμαστε αλλά έχουμε τον δικό μας στόχο και αύριο και γενικότερα στον όμιλο. Πιστεύω πολύ στην ομάδα, έχουμε πολύ καλό κλίμα».

Για το αυριανό παιχνίδι σχολίασε: «Οι δυο ομάδες ξέρουν η μια την άλλη. Η προετοιμασία για ένα αγώνα είναι πάντα σε δυο επίπεδα. Σε αγωνιστικό-τακτικό κα σε ψυχολογικό. Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι με επιθετικότητα. Αυτό περιμένω. Αλλά έχουμε μια δυνατή ομάδα και είμαστε και εμείς από την πλευρά μας μια πρόκληση για τη Νορβηγία. Για εμάς θα είναι ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια σε αυτό τον όμιλο, απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα».

Αν υπάρχουν παίχτες-κλειδιά στον αντίπαλο: «Ναι σίγουρα αλλά θα τους κρατήσω για τον εαυτό μου».

Για τις δυνατότητες της ομάδας μας: «Κάθε διοργάνωση είναι διαφορετική. Κάθε ομάδα σε αυτό τον όμιλο μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε. Πιστεύω ότι θα είμαστε μια δυνατή ομάδα. Η μεγαλύτερη πρόκληση μας είναι να πετύχουμε κάτι που δεν πέτυχε ποτέ η Κύπρος. Έχουμε μια καλή φουρνιά ποδοσφαιριστών και τους πιστεύω».

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X