ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Για νέο ξεκίνημα με Μπεν Σιμόν»

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΚΟΠ Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» του ΣΠΟΡ FM Κύπρου για την πρόσληψη Ραν Μπεν Σιμόν στον πάγκο της Εθνικής Ανδρών, αλλά και τον μεγάλο στόχο της Εθνικής για την πρόκριση σε τελική φάση κάποιας μεγάλης διοργάνωσης.

Αναλυτικά τι δήλωσε στους Ονησίφορο Σταύρου και Γιώργο Παττίχη:

Για την πρόσληψη Μπεν Σιμόν: «Τέθηκαν κάποια κριτήρια, έγινε αξιολόγηση των ονομάτων. Ο Ραν Μπεν Σιμόν πληρούσε αυτά τα κριτήρια.  Έγιναν επαφές και επιτεύχθηκε η τελική συμφωνία.Τον καλωσορίζουμε. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Είναι ένα όνειρο να κάνει η Εθνική το μεγάλο βήμα και ελπίζουμε να είναι με τον Μπεν Σιμόν στον πάγκο.»

Για την φιλοσοφία του Ισραηλινού: «Αυτό που λήφθηκε υπόψη ήταν η προσέγγιση που έχει με τους ποδοσφαιριστές. Όλα τα στοιχεία που συλλέξαμε γι ‘ αυτόν ήταν πολύ θετικά. Ένας προπονητής πρέπει να έχει την ικανότητα στο ψυχολογικό κομμάτι για να βοηθήσει την ομάδα να αποδώσει καλύτερα στο γήπεδο και πιστεύουμε πως τα έχει αυτά.»

Για το υλικό της Εθνικής: «Αξιολόγησε και ο ίδιος το ρόστερ, τις δυνατότητες του. Πιστεύει ότι έχουμε το υλικό για να δουλέψουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχουμε τώρα το τέλος των προκριματικών για το Μουντιάλ και στη συνέχεια θα γίνει ο προγραμματισμός για τα επόμενα βήματα και για τα προκριματικά του Γιούρο, όπου είναι και ο μεγάλος μας στόχος.»

Για τον στόχο της Εθνικής : «Δεν είναι εύκολος ο στόχος της πρόκρισης, αλλά θα είναι πιο εύκολο από τα τρέχοντα προκριματικά για το Μουντιάλ. Ξεκινά άμεσα δουλειά. Θα είναι μόνιμα στην Κύπρο. Θα γίνει και μια παρουσίαση και θα ανακοινώσουμε το πότε θα γίνει αυτό. Θα δει και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα την άλλη βδομάδα. Θα γίνουν όλα σε μια σειρά για να είμαστε έτοιμοι.»

Για την επίθεση χθες στο Ισραήλ στον Μπεν Σιμόν: «Δεν έχω κάποια ενημέρωση. Δεν υπάρχει θέμα ανησυχίας. Ο προπονητής θα είναι τη νέα βδομάδα στην Κύπρο για να αρχίσει δουλειά.»

Για το νέο πρωτάθλημα: «Δεν έχει απασχολήσει την ομοσπονδία το θέμα με το γήπεδο του τελικού κυπέλλου της νέας χρονιάς. Θα γίνει Δ.Σ την άλλη Τρίτη για να συζητηθούν όλα τα τρέχοντα θέματα. Αύριο γίνεται η κλήρωση του πρωταθλήματος. Μακάρι να είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα και στην πράξη. Μακάρι να έχουμε και περισσότερο κόσμο στα γήπεδα τη νέα χρονιά.»

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση