ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ναυάγησε του Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Ήταν ένα κοινό μυστικό σε όλους εδώ στην Κύπρο. Οι ιθύνοντες στην ΚΟΠ που είχαν την ευθύνη για την αναπλήρωση του Χριστάκη Χριστοφόρου από τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ήθελαν τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Εξ αρχής η περίπτωση αυτή ήταν πολύ δύσκολη. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε απορρίψει ήδη τις προτάσεις της Ελλάδας αλλά και της Σερβίας. Όμως οι ιθύνοντες στην ΚΟΠ επέμειναν στην περίπτωση του Σέρβου τεχνικού. Βέβαια όσο και αν ήθελαν τον Ιβάν, ο ίδιος ξεκαθάρισε πως προτεραιότητα του δεν είναι Εθνικές ομάδες αλλά αντίθετα θέλει μια ομάδα με εβδομαδιαίες υποχρεώσεις.

Έτσι κάπου εδώ κλείνει το κεφάλαιο Ιβαν Γιοβάνοβιτς στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Πλέον οι ιθύνοντες πρέπει να κινηθούν σε διαφορετικά μονοπάτια. Υπάρχει και εναλλακτικό πλάνο και αυτό θα βάλουν μπροστά τώρα. Ήδη σε χέρια των ιθυνόντων υπάρχει μια μικρή λίστα με υποψήφιους οι οποίοι προέρχονται από τα εξωτερικό, και σύντομα θα υπάρξουν επαφές και εξελίξεις στο όλο θέμα.

 

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

Φωτογραφία από την παρουσία του Γιώργου Κούμα στην Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA, πριν μερικές μέρες

Εθνική: Μια λαμπάδα στην UEFA

Βάσει των όσων ακούγαμε τους προηγούμενους μήνες ΚΟΠ και Τιμούρ θα πρέπει να είναι πολύ ικανοποιημένοι από την τελευταία ...
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΕΘΝΙΚΗ