ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Προοπτική με Ιβάν!

Την μέρα της διακοπής της συνεργασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με τον Χριστάκη Χριστοφόρου αναφερθήκαμε σε πληροφορίες μας για πρόθεση πρότασης της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» αναφέρει πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνεχίζει να είναι το φαβορί για να αναλάβει τα ηνία της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Στην ΚΟΠ δεν πρόκειται να συζητήσουν με κάποιον άλλον προπονητή, προτού ξεκαθαρίσει η υπόθεση με τον πρώην τεχνικό του ΑΠΟΕΛ.

Στα ενδότερα της ομοσπονδίας εκφράζεται η συγκρατημένη αισιοδοξία πως θα πεισθεί ο 54χρονος Σέρβος τεχνικός και θα αναλάβει το δύσκολο έργο της αναγέννησης του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Βέβαια, αναγνωρίζουν τις δυσκολίες για συμφωνία με τον Γιοβάνοβιτς, όπως αναφέρεται στο εν λόγω ρεπορτάζ.

Η ηγεσία της ΚΟΠ είναι πεπεισμένη πως ο Γιοβάνοβιτς ψάχνει νέα κίνητρα στην καριέρα του, πέραν από το οικονομικό και η πρόκληση να οδηγήσει την εθνική μας σε μια μεγάλη διοργάνωση είναι τέτοια. Μέσα από το πλάνο που θα του παρουσιάσουν, είναι αισιόδοξοι πως θα τον κάνουν να δεχτεί την πρότασή τους και να γίνει ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός.

Εάν και εφόσον πεισθεί για την προοπτική που του παρουσιάζεται ο Γιοβάνοβιτς, στην ομοσπονδία είναι έτοιμοι να κάνουν την υπέρβαση και να του ικανοποιήσουν τις οικονομικές του απαιτήσεις. 

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση