ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Είναι και ο Ιβάν εδώ παιδιά...

Είναι γνωστοί οι δεσμοί του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Ο Σέρβος πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ παραμένει άνεργος μετά την αποχώρηση του από την ΑΛ Νασρ, ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, όπου και βρισκόταν στον πάγκό της από το 2013. Είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο, όμως, πολύ σύντομα να ξαναβρεί δουλειά για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του 54χρονου Σέρβου τεχνικού.

Είναι γνωστή η μακροχρόνια φιλία και σχέση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον πρόεδρο της επιτροπής Εθνικών Ομάδων της ΚΟΠ Χάρη Λοϊζίδη. Και ίσως αυτή η σχέση να οδηγήσει σε πρόταση προς τον Σέρβο τεχνικό για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής μας ομάδας για το υπόλοιπο των προκριματικών του Μουντιάλ της Ρωσίας μετά την προδιαγραφόμενη αποχώρηση του Χριστάκη Χριστοφόρου και των συνεργατών του.

Η επιστροφή του Ιβάν στην Κύπρο είναι ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα εξαρχής. Όμως, όσο παραμένει άνεργος, τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί. Το σίγουρο είναι πως η ΚΟΠ βρίσκεται στην εξεύρεση του κατάλληλου προπονητή για την συνέχεια των προκριματικών του Μουντιάλ, αλλά και για την επόμενη φάση με τα προκριματικά για το επόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2020.

Και δεν υπάρχει πιο κατάλληλος γι’ αυτόν τον σκοπό από τον Γιοβάνοβιτς, ο οποίος πληροί στο έπακρο όλα τα κριτήρια που τίθενται από την ομοσπονδία...

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

Φωτογραφία από την παρουσία του Γιώργου Κούμα στην Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA, πριν μερικές μέρες

Εθνική: Μια λαμπάδα στην UEFA

Βάσει των όσων ακούγαμε τους προηγούμενους μήνες ΚΟΠ και Τιμούρ θα πρέπει να είναι πολύ ικανοποιημένοι από την τελευταία ...
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΕΘΝΙΚΗ