ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σεμινάριο διαιτησίας για Αθλητικούς Συντάκτες (pics)

Σεμινάριο διαιτησίας για τους αθλητικούς συντάκτες διοργανώθηκε σήμερα από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και την Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Σεμινάριο διαιτησίας για τους αθλητικούς συντάκτες διοργανώθηκε σήμερα από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και την Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στην Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή με την προσέλευση των αθλητικών συντακτών να ήταν μεγάλη.

Ο διευθυντής εκπαίδευσης της Επιτροπής Διαιτησίας της ΚΟΠ Χιου Ντάλλας καλωσόρισε τους αθλητικούς συντάκτες στο σεμινάριο και τόνισε την ανάγκη για καλή γνώση των κανονισμών διαιτησίας από όλους όσοι έχουν την ευθύνη ενημέρωσης του κόσμου.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου παρουσιάστηκαν επιμορφωτικές φάσεις από διεθνείς αγώνες και από αγώνες του Κυπριακού Πρωταθλήματος και έγινε επεξήγηση για τον τρόπο χειρισμού τους από τους διαιτητές.

Τις φάσεις ανέλυσε , πέραν του Χιου Ντάλλας, ο υπεύθυνος εκπαίδευσης της επιτροπής διαιτησίας Κώστας Καπιτανής σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών και εκπαιδευτή βοηθών διαιτητών Μιχάλη Αργυρού.

Ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των εκπαιδευτών και των αθλητικών συντακτών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση

X