ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κυριάκου: «Ήθελα να τελειώσω όσο ήμουν ψηλά»

Ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας της η Αγγέλα

24sports team

info@24sports.com.cy

Η Αγγέλα Κυριάκου ανακοίνωσε το τέλος της διαιτητικής της καριέρας. Η Κύπρια διεθνής διαιτητής μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Επέλαση» για την απόφαση της να σταματήσει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την απόφαση που πήρε:

«Δεν ήταν ξαφνική η απόφαση μου. Το τελευταίο διάστημα το σκεφτόμουν έντονα. Περίμενα να τελειώσει το ευρωπαϊκό και να σταματήσω. Μεγαλώνουμε, η κούραση είναι πιο πολλή, νοιώθεις ότι δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις όπως παλιά. Ήθελα να τελειώσω όσο ήμουν ψηλά. Σίγουρα είναι και θέμα οικογένειας. Σε κάποια φάση φτάνεις σε κορεσμό. Ένοιωθα ότι έφτασε το τέλος μου».

Για το αν θέλει να συνεχίσει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο:

«Θα ήθελα να συνεχίσω να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο από κάποιο άλλο πόστο. Δεν θα ήθελα να αποτραβηχτώ τελείως από το ποδόσφαιρο».

Για το τι κρατά από την καριέρα της:

«Κρατώ τους φίλους που έκανα ανά το παγκόσμιο. Γνώρισα πολλούς τόπους. Κάποια πράγματα που έγιναν ήταν εξωπραγματικά για μένα. Δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα κάνω ένα τελικό παγκοσμίου. Έγιναν πραγματικότητα και με το παραπάνω τα όνειρα μου. Κάποια πράγματα δεν τα είχα καν ονειρευτεί. Κατάλαβα πόσο δυνατός άνθρωπος είμαι. Σε πολλές περιπτώσεις ξεπέρασα τα όρια μου».

Για τις νέες κοπέλες που θέλουν να ασχοληθούν με τη διαιτησία:

«Θα παρότρυνα μια κοπέλα να ασχοληθεί με τη διαιτησία φτάνει να έχει τις ικανότητες και τη δύναμη να σταθεί μέσα στο γήπεδο. Ευελπιστώ ότι στο μέλλον θα δούμε και άλλες κοπέλες».

Για το επίπεδο του κυπριακού ποδοσφαίρου:

«Όταν βγήκα στην πρώτη κατηγορία το 2010 νοιώθω ότι το επίπεδο ήταν πιο ψηλό. Τώρα κάνεις κάποια παιχνίδια στην πρώτη κατηγορία βλέπεις ότι το επίπεδο είναι χαμηλό. Ο κόσμος έφυγε από τα γήπεδα».

Για το επίπεδο της κυπριακής διαιτησίας:

«Έγιναν πιο επαγγελματίες οι διαιτητές. Υπάρχει ένα πολύ καλό επίπεδο διαιτησίας στην Κύπρο. Θέλουμε να έρθουν πιο νεαροί στο επάγγελμα. Πιστεύω ότι θα ανέβει ακόμη πιο πολύ το επίπεδο στη συνέχεια».

 

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση