ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα ηνία στον Δημοσθένους

«Μονιμοποιείται» στην άκρη του πάγκου του ΘΟΪ ο Γιάννος Δημοσθένους, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Λακατάμιας.

Αναλυτικά:
«Ο Γιάννος Δημοσθένους θα βρίσκεται στο τιμόνι της ποδοσφαιρικής μας ομάδας για την επόμενη τριετία.

Ο Γιάννος ήρθε στο σωματείο τον Αύγουστο του 2013 όπου αγωνίστηκε για δυο χρονιές βοηθώντας τα μέγιστα στην άνοδο του σωματείου στη δεύτερη κατηγορία. Με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Γ Κατηγορίας την περίοδο 2014-2015 και την άνοδο στη Β Κατηγορία, θεώρησε ότι ήταν η στιγμή να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να αρχίσει την προπονητική του καριέρα.

Η αμέσως επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά, 2015-2016, τον βρίσκει να κάνει τα πρώτα του βήματα στην προπονητική ως βοηθός προπονητής, δίπλα στο Νώντα Χριστινάκη, βάζοντας και αυτός το λιθαράκι του στην επιτυχημένη πορεία του σωματείου τη χρονιά αυτή.

Η διοίκηση του σωματείου εκτιμώντας τα προσόντα του, ιδιαίτερα όμως τον ενθουσιασμό και αγάπη προς το σωματείο, αποφάσισε στην τρέχουσα ποδοσφαιρική χρονιά να του αναθέσει τη θέση του Γενικού Αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος. Παράλληλα θα ήταν και προπονητής της πλέον φερέλπιδας ομάδας του σωματείου, αυτής των κάτω των 15.

Μετά το διαζύγιο του σωματείου με τον προπονητή Γκόραν Πετκόφσκι και με δεδομένο ότι η ομάδα ήταν σχεδόν σε αποσύνθεση, αφού επτά συνολικά βασικοί ποδοσφαιριστές ήταν μόνιμα εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού και αφού ο Γιάννος ήταν ο πλέον γνώστης των υπολοίπων ποδοσφαιριστών, του ζητήθηκε, παράλληλα με τα άλλα του καθήκοντα, να βοηθήσει στην ανάκαμψη της ομάδας από τη θέση του υπηρεσιακού προπονητή.

Αξιολογώντας το έργο του σαν υπηρεσιακός προπονητής καθώς και το έργο του σαν προπονητής της Κ15, σε συσχετισμό με την πολιτική του σωματείου να δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς καθώς και ανθρώπους που αγαπούν το σωματείο, το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε όπως ο Γιάννος ηγηθεί της ομάδας για την επόμενη τριετία.

Παράλληλα, επειδή η ομάδα Κ15 στερείται τον προπονητή της, στη θέση του προπονητή της Κ15 έχει προσληφθεί ο Δημήτρης Δασκαλάκης.

Και στους δυο ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο τους».

X
X