ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στο τιμόνι ο Βασίλης Καφατάρης

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το βράδυ η ετήσια εκλογική συνέλευση του Α.Σ. Οθέλλος Αθηαίνου.

Η επίσημη ενημέρωση:

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το βράδυ η ετήσια εκλογική συνέλευση του Α.Σ. Οθέλλος Αθηαίνου στο Σωματείο μας.
Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης έγινε ανάλυση τόσο της πορείας αλλά και των οικονομικών της ομάδας μας  για την ποδοσφαιρική χρονιά 2016-2017 από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Γιώργο Κουρσάρη.

Με το πέρας της συζήτησης ο Πρόεδρος κος Γιώργος Κουρσάρης εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από την θέση του Προέδρου λόγο οικογενειακών υποχρεώσεων. Αποχωρώντας ευχαρίστησε όλους όσους ήταν στο πλευρό της ομάδας στηρίζοντας την  οικονομικά αλλά και με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ έστειλε και στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας και του ζήτησε να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα σε όλους της τους αγώνες.

Την προεδρία ανέλαβε ο κύριος Βασίλης Καφατάρης, ο οποίος αφού  χαιρέτησε την Συνέλευση, ευχαρίστησε τον κύριο Κουρσάρη και τα μέλη του Δ.Σ για το έργο που επιτέλεσαν. Παράλληλα υποσχέθηκε ότι μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ θα δουλέψει σκληρά για το καλό και την πρόοδο του ακριτικού σωματείου. Για να γίνει αυτό εφικτό ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου, τον οποίον κάλεσε, με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί, να στηρίξει την ομάδα του Οθέλλου.

ΟΘΕΛΛΟΣ Α.: Τελευταία Ενημέρωση