ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τέλος ο Μαντούκα

Παρελθόν απ' την τεχνική ηγεσία του Οθέλλου, αποτελεί ο Γκουστάβο Μαντούκα, μετά τη τελευταία ήττα απ' την Αλκή. Από κοινού η απόφαση για αποχώρηση, σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας απ' την Αθηένου.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ του Οθέλλου Αθηένου βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει στους φίλους, οπαδούς και υποστηρικτές του, την από κοινού λύση της συνεργασίας του με τον κύριο Gustavo Manduca από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
 
Σε συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου με τον κύριο Manduca, ο προπονητής ανέλυσε την μέχρι σήμερα πορεία της ομάδας μας και αποφασίστηκε από κοινού όπως  αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία, αφού κοινή διαπίστωση είναι ότι ο Οθέλλος βρίσκεται πίσω από τους στόχους που αρχικά έθεσε.
 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Κύριο Gustavo Manduca για την μέχρι σήμερα προσφορά του αλλά και για την τιμή που μας έκανε να τον έχουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ότι καλύτερο για την συνέχεια της προπονητικής του καριέρας».

ΟΘΕΛΛΟΣ Α.: Τελευταία Ενημέρωση

3X3 με το... καυτό δίδυμο (vid)

3X3 με το... καυτό δίδυμο (vid)

Ο Εθνικός με γκολ των Καμπρέρα και Ηλία επικράτησε με 2-1 του Οθέλλου και πέτυχε την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα ματς στα ...
 |  ΕΘΝΙΚΟΣ