ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ο Οθέλλος δεν φέρει ευθύνη»

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Οθέλλου, μετά το φάκελο που ήρθε απ' την UEFA σχετικά με ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα στον αγώνα της ομάδας κόντρα στον Εθνικό Άσσιας.

Η ανακοίνωση:

«Κόκκινος Φάκελος για το παιχνίδι μεταξύ των ομάδων   Οθέλλου Αθηένου και Εθνικού Άσσιας

Σχετικά με το πιο πάνω θέμα που έχει δει τα φώτα της δημοσιότητας το Α.Σ. Οθέλλος Αθηένου θέλει να ενημερώσει τα μέλη, φίλους και υποστηρικτές του ότι καμία ευθύνη φέρει για το συγκεκριμένο συμβάν.
 
Το Α.Σ. Οθέλλος Αθηένου, γνωστό για το ήθος, την σοβαρότητα και την τάξη που το διακατέχει, ουδέποτε ενέκρινε οποιανδήποτε παράνομη ή παράτυπη ενέργεια.
 
Το σωματείο μας μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί σε αγώνες Κυπέλλου άλλα και στη Α' Κατηγορία Ποδοσφαίρου χωρίς να υπάρξει σε καμία περίπτωση οτιδήποτε μεμπτό.
 
Λυπούμαστε ειλικρινά όμως που το όνομα μας διασύρεται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης  και ζητάμε την άμεση και  τάχιστη εξέταση της υπόθεσης. Επίσης επιθυμούμε όπως τα ευρήματα της εξεταστικής επιτροπής δοθούν και στη δημοσιότητα για να ενημερωθεί ο φίλαθλος κόσμος».

ΟΘΕΛΛΟΣ Α.: Τελευταία Ενημέρωση

3X3 με το... καυτό δίδυμο (vid)

3X3 με το... καυτό δίδυμο (vid)

Ο Εθνικός με γκολ των Καμπρέρα και Ηλία επικράτησε με 2-1 του Οθέλλου και πέτυχε την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα ματς στα ...
 |  ΕΘΝΙΚΟΣ