ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μάχη για παραμονή

Η Β’ κατηγορία ολοκληρώνεται το Σάββατο(25/3) με το ενδιαφέρον να στρέφεται στην κάτω ζώνη αφού τα εισιτήρια της ανόδου κλείδωσαν.

Τέσσερις ομάδες, Ομόνοια, ΕΝΑΔ, Ακρίτας και Εθνικός Άσσιας, παλεύουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό αλλά μόνο δυο θα τα καταφέρουν. Η Παρεκκλησιά έχει ήδη πέσει ενώ ο Εθνικός Άσσιας ξέρει πως αν κερδίσει την ΠΑΕΕΚ καθαρίζει κι αυτός. Το ματς κλειδί είναι αυτό της ΕΝΑΔ με την Ομόνοια, ενώ ο Ακρίτας φιλοξενεί τον ΑΣΙΛ.

Η βαθμολογία έχει ως εξής

Ομόνοια 21

Εθνικός 19

Ακρίτας 18

ΕΝΑΔ 18

Από αυτές τις ομάδες οι δυο θα πέσουν. Είναι αντιληπτό πως ο Εθνικός με νίκη καθαρίζει ενώ αν η Ομόνοια πάρει έστω ένα βαθμό τότε πέφτουν οι δυο της Πάφου. Εκεί που το πράγμα μπλέκει, είναι στο ενδεχόμενο νίκης της ΕΝΑΔ. Αν ΕΝΑΔ και Εθνικός κερδίσουν και ο Ακρίτας δεν το κάνει, τότε θα πέσει η Ομόνοια. Αν κερδίσει όμως κι ο Ακρίτας προκύπτει τριπλή ισοβαθμία όπου μετρούν τα μεταξύ των ομάδων παιχνίδια. Σε τέτοιο σενάριο ο Ακρίτας πέφτει και ΕΝΑΔ, Ομόνοια θα μετρούν από εφτά βαθμούς. Μετράνε τα γκολ και σε αυτά η Ομόνοια έχει 4-0 απολογισμό και η ΕΝΑΔ 2-4, άρα θα θέλει νίκη με 3-0 για να τη γλιτώσει.

Ουσιαστικά, η ομάδα της Χλώρακας για να σωθεί θέλει νίκη και μη νίκη παράλληλα του Εθνικού. Σε οποιοδήποτε άλλο σενάριο έπεσε. Η δε ΕΝΑΔ θέλει να κερδίσει η ίδια και να μην κερδίσει ένας από τους Εθνικό, ΕΝΑΔ! Μπλέξιμο; Μάλλον!

Τα αποτελέσματα ανάμεσα στις τρεις ομάδες:

Ομόνοια-ΕΝΑΔ 0-0

Ακρίτας-ΕΝΑΔ 3-0

Ακρίτας-Ομόνοια 0-2

ΕΝΑΔ-Ακρίτας 2-1

Ομόνοια-Ακρίτας 2-0

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Τελευταία Ενημέρωση

X