ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Συ.Φι. Ολυμπιακού: «Πάρτε αποφάσεις, βρείτε λύσεις»

Ζητούν άμεση ανάκαμψη

Πλήρης απογοήτευση επικρατεί στον Ολυμπιακό μετά τη νέα ήττα της ομάδας από την ΠΑΕΕΚ ο σύνδεσμος φιλάθλων επέλεξε να τοποθετηθεί για τα όσα συμβαίνουν.

Στην ανακοίνωση καλεί τους ιθύνοντες να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να βρουν έναν προπονητή που να μπορέσει να οδηγήσει την ομάδα στην ανάκαμψη πριν χαθεί το τρένο της ανόδου.

Αναλυτικά:

«Κύριοι του Συμβουλίου,

Όλο αυτό το διάστημα δεν είπαμε κάτι για το ξήλωμα της περσινής ομάδας, τις πανάκριβες τιμές στα διαρκείας, για τις κακές εμφανίσεις στα φιλικά προετοιμασίας χωρίς στα πλείστα να σκοράρουμε και για την μη επαρκή ενημέρωση που τυγχάνουμε από τον επίσημο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Δεν μπορούμε όμως να μην αντιδράσουμε μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές με τις προβληματικές και κάκιστες εμφανίσεις που συνδυάστηκαν με αντίστοιχες ντροπιαστικές ήττες.

Η ομάδα στο γήπεδο νοσεί. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι ανέτοιμη, χωρίς πάθος και ανήμπορη να ανταποκριθεί στις ήδη υψηλές απαιτήσεις που οι ίδιοι θέσατε. Απορούμε πραγματικά τι σοϊ προετοιμασία έχει γίνει στο εξωτερικό και τα λόγια για «σκληρή δουλειά» μοιάζουν με αστείο.

Δυστυχώς αυτό που φαινόταν από το καλοκαίρι, δηλαδή μια αδούλευτη ομάδα που δεν μπορεί να σκοράρει επιβεβαιώθηκε με τον χειρότερο τρόπο από τις πρώτες δύο αγωνιστικές.

Κύριοι του Συμβουλίου,

Εσείς που κρατάτε τις τύχες αυτού του ιστορικού σωματείου και της μεγάλης μας αγάπης, αναλάβετε τις ευθύνες σας, ενεργείστε άμεσα, μακριά από βαρύγδουπες δηλώσεις, μεγάλα λόγια και άσκοπες συνεντεύξεις. Βρείτε τις λύσεις, διορθώστε τα λάθη που φαίνεται να έγιναν το καλοκαίρι πριν να είναι πολύ αργά και προσγειωμένα με τα πόδια στη γη και τα μυαλά στο κεφάλι διορθώστε αυτό το χάλι που βλέπουμε στο γήπεδο.

Βγάζει μάτι πως η ομάδα μας για να βελτιωθεί και να διεκδικήσουμε την άνοδο με απαιτήσεις χρειάζεται ένα σοβαρό και ικανό προπονητή που θα φέρει την ηρεμία, το πάθος και την υγεία στον αγωνιστικό χώρο.

Προβληματιστείτε και προβείτε άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για να μην κλαίμε όλοι επί ερειπίων το επόμενο διάστημα. Σκεφτείτε την αξιοπρέπεια, τον κόσμο και την ιστορία του σωματείου μας.

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ.

Αναμένουμε την απάντηση σας μέσω πράξεων.

Υ.Γ. Δεν είμαστε ειδικοί για τα τεχνικά θέματα και την προπονητική, στο τιμόνι της ομάδα μας όμως θέλουμε έναν άνθρωπο σοβαρό, ικανό με ήθος που να εμπνέει εμπιστοσύνη και να σέβεται τον κόσμο στην κερκίδα και το ψωμί που θα βγάζει. Ο νοών νοείτω.

| ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΕΛΠΙΔΑ |

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΤΑΚΤΑΚΑΛΑΣ 1931

Est.2004».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X