ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Σεραφέιμ: «Η πορεία μέχρι στιγμής ήταν πολύ πιο δύσκολη απ’ ότι θα είναι στο μέλλον»

Ο Κώστας Σεραφείμ στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Οι εξελίξεις τρέχουν στον Ολυμπιακό. Το ποδοσφαιρικό τμήμα αναλαμβάνει από σήμερα ο Χριστόφορος Τορναρίτης, με στόχο βέβαια να στελεχώσει κατάλληλα την ομάδα σε τεχνική ηγεσία και παίκτες ώστε ο Ολυμπιακός την επόμενη σεζόν να πετύχει το στόχο της ανόδου. Στο πλαίσιο αυτό ο επί πρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Σεραφείμ, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη γενική συνέλευση: «Μου δόθηκε εντολή απ’ τη γενική συνέλευση για δημιουργία διοίκησης για την επόμενη διετία»

Το πλάνο: «Το πλάνο ήταν η οικονομική εξυγίανση και να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία. Αυτό το πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό τώρα θέλουμε να επανέλθει και πάλι η ομάδα στην πρώτη κατηγορία. Αναλύσαμε την πορεία της ομάδας. Σίγουρα μας πίκρανε ο υποβιβασμός, όμως η οικονομική εξυγίανση είναι σε εξαιρετικό δρόμο και στα επόμενα 1-2 χρόνια ο Ολυμπιακός θα είναι καθαρός»

Για τη χρονιά: «Κάναμε τον άθλο να αποφύγουμε τον απευθείας υποβιβασμό, τα καταφέραμε, όμως στα playoff δεν είχαμε την ίδια τύχη. Μειώσαμε όμως σημαντικά το χρέος»

Για το χρέος: «Είναι διαχειρίσιμο αυτή τη στιγμή το χρέος και δεν προβλέπετε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με απαγόρευση μεταγραφών ή μείωση βαθμών»

Ο ρόλος του Χριστόφορου Τορναρίτη: «Θα είναι δίπλα στον πρόεδρο και θα ηγηθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα μαζί με τον πρόεδρο»

Για το κεφάλαιο προπονητή: «Είμαστε σε συζητήσεις με τον Κώστα Μαλέκο και μόλις υπάρξει κάτι ανακοινώσιμο θα το πούμε. Πρέπει να προχωρήσει και ο προγραμματισμός έτσι θα υπάρξουν σύντομα εξελίξεις»

Για τον Μάριο Πεχλιβάνη: «Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή τελειώνει στις 31 Μαΐου. Δεν έχουμε δικαιώματα στον ποδοσφαιριστή»

Για τον Κύπριο ποδοσφαιριστή: «Απ’ τη στιγμή που οι κανονισμοί της Ομοσπονδίας αφήνουν τις ομάδες να αγωνίζονται με απεριόριστο αριθμό ξένων ποδοσφαιριστών και αν δεν χρησιμοποιηθούν 2 Κύπριοι υπάρχει πρόστιμο, τότε η επιλογή είναι στα σωματεία. Υπάρχουν όμως σωματεία που προωθούν τον Κύπριο ποδοσφαιριστή και αυτή είναι και η θέση μου».

Για το γεγονός πως οι ξένοι βοήθησαν και στην Ευρώπη: «Είναι σημαντικό να υπάρχουν και ξένοι όμως είναι και το rotation. Θα πρέπει οι κυρώσεις να είναι αυστηρές ώστε οι ομάδες να χρησιμοποιούν υποχρεωτικά Κύπριους. Αυτό όμως πρέπει να είναι στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Αν δεν υπάρξει κάτι τέτοιο τότε θα συνεχίσουμε το ίδιο βιολί και οι ομάδες θα παίζουν με ξένους»

Για τον κόσμο: «Η πορεία στα διοικητικά μέχρι στιγμής ήταν πολύ πιο δύσκολη απ’ ότι θα είναι στο μέλλον. Όταν αναλάβαμε το σωματείο και ήταν με την κλειδωνιά στην πόρτα καταφέραμε να την ξεκλειδώσουμε και να την πετάξουμε. Ήταν πολύ δύσκολες οι στιγμές. Ο κόσμος θέλουμε να μείνει κοντά στην ομάδα. Αντιλαμβανόμαστε την πικρία του κόσμου όμως τον θέλουμε δίπλα μας. Θα κάνουμε τα πάντα όμως».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X