ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ολυμπιακός: Ζιαμπάρης για την άμυνα

Ανοίγει ο δρόμος για τον Ζιαμπάρη στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, αν αναλογιστεί κανείς το εμπάργκο του καλοκαιριού. Όμως τώρα είναι η ώρα της ενίσχυσης και μετά τους Πολίτσι και Τριμπό, η ιστορική ομάδα της Λευκωσίας είναι πολύ κοντά στην 3η μεταγραφή της, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αυτή θα αφορά τον Νικόλα Ζιαμπάρη.

Ο 26χρονος Ελλαδίτης κεντρικός αμυντικός είναι στα μαχαίρια με τον ΟΦΗ καθώς έχει καταθέσει προσφυγή για να εξασφαλίσει τα χρήματα του, ενώ σύντομα αναμένεται να μείνει και τυπικά ελεύθερος. Έτσι ο δρόμος για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό έχει πλέον ανοίξει.

Ο Ζιαμπάρης ξεκίνησε την καριέρα του στην Κέρκυρα το 2011 πριν από 6 χρόνια καταγράφοντας σε δυο χρόνια, δυο συμμετοχές. Από εκεί μετακινήθηκε το 2013 στον Φοστήρα και στην μοναδική σεζόν που έμεινε στην ομάδα κατέγραψε 27 συμμετοχές. Το 2014 ο Ηρακλής απέκτησε τον Ζιαμπαρη και στα επόμενα 3 χρόνια μέτρησε 64 συμμετοχές. Τελευταίος σταθμός του κεντρικού αμυντικού ήταν ο ΟΦΙ όπου από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα μετρά 8 συμμετοχές.

Το όλο θέμα έχει μπει στην τελική ευθεία και αν δεν υπάρξει η οποιαδήποτε έκπληξη ο Νικόλας Ζιαμπάρης θα αποτελέσει την 3η μεταγραφή του Ολυμπιακού, καθώς και ο Χρύσης Μιχαήλ έχει ανάψει το πράσινο φως.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X