ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ολυμπιακός: «Ξεκινά το καραβάνι της παραμονής»

Δήλωση του προέδρου Σεραφείμ

Όλα για όλα τα παίζει εδώ και καιρό σε κάθε του παιχνίδι ο Ολυμπιακός, με τον πρόεδρο Κώστα Σεραφείμ στην καθιερωμένη γραπτή του δήλωση να καλεί τον κόσμο να μείνει κοντά στην ομάδα καθώς ήρθε η στιγμή που θα κριθούν τα πάντα.

Αναλυτικά:

«Φίλοι του Ολυμπιακού,

Αρχίσαμε εδώ και καιρό να μετράμε αντίστροφα για τη λήξη της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος. Μάθαμε να έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και να μην περιμένουμε «βοήθεια» από τρίτους. Στις δικές μας δυνάμεις στηριχθήκαμε μέχρι σήμερα. Έξι αγώνες πριν από το τέλος διεκδικούμε την παραμονή μας στην Α΄ Κατηγορία. Παρά τις διάφορες Κασσάνδρες που έπιασαν ξανά δουλειά για να μας λένε ότι θα πέσουμε κατηγορία εμείς συνεχίζουμε αλύγιστοι διαλύοντας ξανά τα προγνωστικά τους. Αν λαμβάναμε υπόψη τα προγνωστικά τους, σήμερα θα έπρεπε να είχαμε πέσει στη Β΄ Κατηγορία. Μας είχαν χαμένους με την Αλκή γιατί παίζαμε εκτός και θα έπρεπε να είχαμε χάσει. Τα ίδια ισχύουν και για το αποψινό παιχνίδι με τον Ερμή. Εμείς κλείνουμε τα αυτιά μας και πάμε να το κερδίσουμε. Με ψυχή και καρδιά και σαφώς ενισχυμένοι. Εμείς που ζούμε κοντά στην ομάδα γνωρίζουμε τις δυνατότητες της. Πιστεύουμε ότι στο τέλος θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την παραμονή.

 

Φίλοι του Ολυμπιακού

Σε κάθε παιχνίδι που δίνουμε πλέον, οι υποχρεώσεις μας αυξάνονται διαρκώς, Κάθε παιχνίδι που τελειώνει κοιτάζουμε πως θα κερδίσουμε το επόμενο. Ουδέποτε το όνειρο της παραμονής βρισκόταν τόσο κοντά. Βλέπουμε το νερό της πηγής δίπλα μας και χρειάζεται να κάνουμε απλώς μερικά ακόμη μεγάλα βήματα για να το πιούμε. Εμείς στην αρχή του πρωταθλήματος πήραμε τα όπλα τα ιερά μας και ξεκινήσαμε τη μεγάλη εκστρατεία για τον στόχο της παραμονής. Συναντήσαμε τεράστια προβλήματα, ποτέ όμως δεν παραδοθήκαμε. Πορευτήκαμε μαζί, γίναμε ένα και δώσαμε μαθήματα απαράμιλλου ψυχικού σθένους και ποδοσφαιρικού ηρωισμού. Έτσι οφείλουμε να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος. Εν τη ενώσει η ισχύς. Οι γενναίοι δεν γυρίζουν ποτέ το κεφάλι πίσω στη μάχη. Εμείς μάθαμε να κοιτάμε μόνο μπροστά και έτσι θα συνεχίσουμε. Χωρίς να φοβόμαστε κανένα αντίπαλο.

 

Φίλοι του Ολυμπιακού

Απόψε στο ΓΣΖ η ομάδα μας καλείται να κερδίσει το παιχνίδι. Όλοι μας το πιστεύουμε. Ας συμβάλουμε και εμείς στην προσπάθεια των παικτών μας με το βρεθούμε δίπλα τους αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι πιστεύουμε σε αυτούς. Απόψε πρέπει να φύγουμε από το ΓΣΖ με το τρίποντο της νίκης στέλνοντας το μήνυμα ότι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και έτσι θα παραμένει μέχρι το τέλος.

 

Φίλοι του Ολυμπιακού.

Απόψε μπορούμε. Απόψε ξεκινούμε το καραβάνι της παραμονής που θα κορυφωθεί στο τέλος του πρωταθλήματος Σε αυτό το καραβάνι όλοι μας έχουμε μια θέση. Μια θέση που κρατούμε από σήμερα. Το μαυροπράσινο καραβάνι μας περιμένει. Όλοι μας δηλώνουμε παρόντες».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X