ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μιχαήλ: «Ατυχία και αστοχία μας στέρησαν το γκολ»

Οι δηλώσεις του τεχνικού του Ολυμπιακού

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Χρύσης Μιχαήλ μετά τον αγώνα και την ήττα από την Σαλαμίνα με 2-0, είπε ότι η ατυχία και η αστοχία στέρησαν το γκολ από την ομάδα του Ολυμπιακού. Αναφέρθηκε στη δύσκολη συνέχεια με το πολύ δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα που έχει η ομάδα του και για τις σημερινές απουσίες που ήταν καθοριστικές.

Αναλυτικά:

Αρχικό σχόλιο: «Είναι ένα αποτέλεσμα που δεν μας χαροποιεί. Ξέραμε τις δυσκολίες του αγώνα και παρουσιαστήκαμε καλοί απέναντι σε ένα αντίπαλο που έχει νίκες, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και πριν δεχτούμε γκολ και μετά, τακτικά είμασταν καλοί. Η αστοχία και ατυχία μας στέρησαν το γκολ. Δεν σταματά για μας το πρωτάθλημα. Έχουμε μπροστά μας 3 παιχνίδια δύσκολα και αρχής γενομένας από επόμενο με την Ανόρθωση να παρουσιάσουμε το καλό μας εαυτό. Δικαιούμασταν κάτι καλύτερο σήμερα, όμως με τέτοιες εμφανίσεις μπορούμε να παραμείνουμε στη κατηγορία. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξη και καλή συνέχεια στη Σαλαμίνα».

Για δύσκολη συνέχεια με Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ και Άρη: «Έχουμε πιο δύσκολο πρόγραμμα από κάποιους άλλους, θα διεκδικήσουμε είναι υποχρέωσή μας, ότι μπορούμε».

Για την επιθετική δυστοκία: «Είχαμε πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι, η ενίσχυση είναι για 6 παιχνίδια που έγινε. Δεν προσπαθώ να δικαιολογηθώ, αλλά με 3 απουσίες σημαντικές ο πάγκος δεν μπορούσε να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό σήμερα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X