ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Φωκαίδης: «Παιχνίδι τελικός για εμάς»

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Το παιχνίδι – τελικός με τον Άρη Λεμεσού και η κρίσιμη διάσταση που λαμβάνει κυριαρχεί στην σημερινή ημερίδα για το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού Λευκωσίας. Στο πλαίσιο αυτό ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας του Τακτακαλά ,Πάρις Φωκαίδης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το ματς με Άρη:  « Είναι ένα κρίσιμο το σημερινό παιχνίδι. Είναι ένας τελικός χωρίς αύριο που θα κρίνει την κατηγορία για εμάς. Όλοι μας έχριζαν φαβορίια την διαβάθμιση αλλά οι ποδοσφαιριστές έδωσαν απαντήσεις κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος και έτσι φτάσαμε στο τώρα που το σημερινό ματς θα κρίνει το μέλλον μας. Κατεβαίνουμε πάνοπλοι χωρίς καμία απουσία και ευελπιστούμε να φύγουμε νικητές.»

 Για το πως το νιώθουν οι ποδοσφαιριστές:«Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι άριστο και είναι συνειδητοποιημένοι για την κρισιμότητα του παιχνιδιού. Σήμερα είναι η δικιά τους μέρα και είναι έτοιμοι να δώσουν τις απαντήσεις τους. Έχει γίνει η κατάλληλη προετοιμασία και τα παιδιά πρέπει να μην κάνουν αχρείαστα λάθη, να είναι συγκεντρωμένοι στο ματς και να φύγουμε νικητές.»

Για την παρουσία του κόσμου: «Ελπίζουμε και θέλουμε να είναι εκεί. Έχουμε κάνει εκκλήσεις στον κόσμο αλλά αν και η ώρα του ματς αλλά και ο χώρος διεξαγωγής εμείς θεωρούμε πως θα είναι διπλά μας όπως πάντα. Είναι από τις κινητήριες δυνάμεις που χρειαζόμαστε για να παραμείνουμε στην κατηγορία.»

Για την κατάσταση σε αρνητικό αποτέλεσμα: «Δεν χαθήκαμε σε πιο δύσκολες ιστορικές στιγμές που περάσαμε όταν κάψανε το σωματείο, στην εξέγερση των Οκτωβριανών για παράδειγμα άρα ότι και να γίνει σήμερα δεν θα μας επηρεάσει.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X