ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φωκαΐδης: «Το εμπάργκο μας περιορίζει»

Για όλα τα θέματα της επικαιρότητας που αφορούν τον Ολυμπιακό μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Πάρης Φωκαϊδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον προγραμματισμό:

«Το εμπάργκο μας περιορίζει. Επικρατούν πολύ καλές συνθήκες στο σωματείο και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν πέρσι στην ομάδα επέλεξαν να παραμείνουν και τη φετινή χρονιά. Υπάρχουν ακόμα 1-2 περιπτώσεις που θα καταλήξουν επιτυχώς συν κάποιες προσθήκες νεαρών.

Για την προετοιμασία:

«Ο Χρύσης είχε όλο το χρόνο να δουλέψει με τα παιδιά, να δημιουργήσει μια ομοιογένεια στην ομάδα και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο τη νέα σεζόν. Οι πλείστοι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν παραστάσεις πρώτης κατηγορίας. Σίγουρα θα ήθελε ο προπονητής να υπήρχε η δυνατότητα για ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ. Το ζητούμενο είναι μέχρι τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο να είμαστε στους στόχους μας

Λόγω των οικονομικών δεδομένων δεν κατέστη εφικτό για ν πάμε προετοιμασία στο εξωτερικό. Ο Ολυμπιακός έχει ήδη δώσει εφτά φιλικά παιχνίδια, σε αρκετά από τα οποία είχε αρκετά καλή παρουσία. Φαίνεται ότι γίνεται καλή δουλειά. Ευελπιστούμε ότι μέχρι τν έναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα θα είναι έτοιμη».

Για την ανταπόκριση του κόσμου:

«Σε γενικές γραμμές είμαστε ικανοποιημένοι από την διάθεσε των καρτών διαρκείας όμως ο κόσμος είναι λίγο συγκρατημένος λόγω του εμπάργκου. Ευελπιστούμε ότι η ομάδα θα τους κερδίσει μέσα στον αγωνιστικό».

Για τα επόμενα φιλικά:

«Αγωνιζόμαστε αύριο με τη Δόξα στα βοηθητικά του Μακαρείου. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00. Στις 5 του μήνα έχει προγραμματιστεί φιλικό με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Έχουμε ακόμη δυο φιλικά στο Μακάρειο στις 9 και 11 Αυγούστου με την Καρμιώτισσα και τον Άρη Λεμεσού αντίστοιχα».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση