ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Καταγγελία, με ντοκουμέντο για απρεπή χειρονομία (pic)

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού με την οποία καταγγέλουν για απρεπή χειρονομία του ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας Αραδίππου Αντώνη Παναγή και την οποία έχουν καταγράψει και σε φωτογραφία. Αναλυτικά:

Όχι με το ένα αλλά και με τα δύο χέρια.

Αντώνη Παναγή, μην έχεις καμιά απορία γιατί δεν αγωνίζεσαι ακόμη στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Μακριά από την ομάδα μας και από τα αποδυτήρια μας. Έχεις συμπαίκτες οι οποίοι ακόμη αγωνίζονται στην ομάδα μας, γιατί ήταν καλοί ποδοσφαιριστές και καλοί χαρακτήρες. Μην έχεις καμιά απορία γιατί δε θα ξαναπεράσεις ούτε απ έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας μας.

Να τον χαίρεστε κύριοι του ΔΣ της Ομόνοιας τον αρχηγό σας. Όχι με το ένα αλλά και με τα δύο χέρια ασχημόνησε κατά τον οπαδών της ομάδας μας. Να τον επιβραβεύεται και να του λέτε και μπράβο – αυτό το νου κουβαλά, και με αυτά θα γαλουχήσει τους νεαρούς σας στα αποδυτήρια της ομάδας σας.

ΥΓ1 Περιμένουμε να δούμε ΑΝ αυτή τη φορά η ΚΟΠ φιλοτιμηθεί και αυτεπάγγελτα τιμωρήσει αυτόν τον παίχτη. Δεν είναι η πρώτη φορά που το έχει κάνει.

ΥΓ2 Περιμένουμε να δούμε αν το ΔΣ της Αραδίππου φιλοτιμηθεί και προστατεύσει την τιμή της ομάδα τιμωρώντας τον “ποδοσφαιριστή”… Εμείς σεβόμαστε κύριοι την φανέλα σας και την ιστορία σας, κάποιοι μισθοφόροι που φοράνε το περιστέρι στο πέτο δε σας σέβονται και διασύρουν την τιμή του σωματείου σας…

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση