ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Τίποτα δεν τέλειωσε»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου μίλησε ο προπονητής της Καρμιώτισσας, Λιάσος Λουκά.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με τη Δόξα: «Ήταν μια από τις πολλές ευκαιρίες που είχαμε στα τελευταία παιχνίδια όμως δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Ήταν ένα παιχνίδι που ξεκίνησε στραβά για εμάς από τέρμα στα αποδυτήρια. Όταν δεχτήκαμε το δεύτερο τέρμα αντιδράσαμε όμως δεν τα καταφέραμε. Βλέπουμε μπροστά και τίποτα δεν τελείωσε».

Για την πίεση: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως και οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι. Όλοι έχουν πίεση στην ομάδα, όμως οι ποδοσφαιριστές πρέπει να παίρνουν αποφάσεις σε δευτερόλεπτα. Θέλουμε να τους έχουμε στον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας».

Για τα θετικά σχόλια των άλλων προπονητών: «Μας ευχαριστεί που έχουμε αυτά τα θετικά σχόλια, όμως ως εκεί. Δεν υπάρχει κάτι πέρα από αυτό και δεν σημαίνει κάτι περισσότερο από αυτό».

Για το αν η πίεση επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές: «Η ομάδα αποδίδει ποδόσφαιρο και κάνει περισσότερες τελικές από κάθε άλλη στο πρωτάθλημα. Η συγκέντρωση και η τύχη παίζουν μεγάλο ρόλο στο ποδόσφαιρο. Έχουμε πρόβλημα στο σκοράρισμα, αν πετυχαίναμε στα τελευταία παιχνίδια κάποιο τέρμα τότε τα πράγματα θα ήταν αλλιώς».

Για τον αγώνα με την Σαλαμίνα: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Δεν έχει σημασία το τι είχαμε κάνει στο παρελθόν με την Σαλαμίνα. Το παιχνίδι είναι δίχως αύριο για εμάς, όπως και για τη Σαλαμίνα. Εμείς σίγουρα θα μπούμε στην μάχη για να τα δώσουμε όλα και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε».

Για το champions league: «Ένας τελικός Real – Juventus είναι το πιο πιθανόν καθώς έτσι όπως έχουν τα πράγματα σήμερα είναι τα πιο μεγάλα φαβορί».

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση