ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ποιος κινδυνεύει

Έμειναν δυο αγώνες για το τέλος της χρονιάς και στο δεύτερο γκρουπ δεν έχουν ακόμα ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Η Καρμιώτισσα είχε την ευκαιρία της να το τελειώσει και την πέταξε, με τη Δόξα να κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για να σώσει την παρτίδα.

Όμως, η νίκη της Δόξας σε συνδυασμό με την ήττα της Νέας Σαλαμίνας και την ισοπαλία του Άρη κρατά και αυτές τις ομάδες στο κόλπο.

Πάντα, για τη σωτηρία, το ταβάνι είναι οι μάξιμουμ βαθμοί που μπορεί να πάρει αυτός που πέφτει. Αυτή τη στιγμή είναι στους 40 βαθμούς και το έχουν πιάσει Ερμής και Εθνικός. Ο Εθνικός δεν κινδυνεύει αφού όπως είναι τώρα το πρόγραμμα, δε γίνεται να φτάσουν όλες οι ομάδες που είναι από κάτω του στους 40. Για αυτό είχε σημασία ο βαθμός που πήρε.

Πάμε τώρα στις άλλες. Ο Άρης με 38 πόντους παίζει με Ερμή, κερδίζει και καθαρίζει. Τόσο απλό. Αν δεν το κάνει, θα περιμένει τα αποτελέσματα των άλλων δυο. Αν Καρμιώτισσα και Δόξα κερδίσουν, τότε πάει στο φινάλε και κινδυνεύει αφού παίζει με Καρμιώτισσα.

Η Σαλαμίνα έχει 39 αλλά κινδυνεύει λίγο παραπάνω από τον Άρη αφού έχει να παίξει με Δόξα και Καρμιώτισσα. Αν δεν πάρει ένα βαθμό και οι δυο τους κάνουν το δυο στα δυο οι «Ερυθρόλευκοι» έπεσαν. Ένας βαθμός είναι, αλλά μέχρι να τον πάρεις πρέπει να προσέξεις.

Δόξα και Καρμιώτισσα είναι ισόβαθμες στους 34 με τη Δόξα να έχει δική της την ισοβαθμία. Ο Άρης θα παίξει για την ένατη αγωνιστική Σάββατο(13/5) άρα θα ξέρουν αν θα μπλέκει κι αυτός ή όχι στο κόλπο πριν αυτές παίξουν την Κυριακή(14/5).

Πάντως, σημειώνουμε το εξής. Αν ο Άρης φέρει Χ με Ερμή και οι Δόξα, Καρμιώτισσα  κάνουν το δυο στα δυο, τότε ισοβαθμεί με Σαλαμίνα στους 39. Σε αυτό το σενάριο πέφτει η Σαλαμίνα στην ισοβαθμία.

Για αυτούς τους λόγους, οι ομάδες που δεν καθάρισαν πρέπει να προσέξουν γιατί σε αυτό το γκρουπ τίποτα δεν είναι σίγουρο.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση